(video) Singurul Lamborghini Aventador Miura care se vinde pe continentul european se află în Moscova

Cel mai scump Lamborghini Aventador care se poate găsi pe teritoriul Federaţiei Ruse este un exemplar din ediţia limitată Miura Homage. La momentul actual acesta este singurul supercar de acest fel care se vinde pe întreg continentul european.

Vezi şi: (video) Premieră la Pebble Beach: Noul Lamborghini Aventador SVJ şi SVJ 63

Ediţia specială pentru Aventador a fost prezentată în anul 2016 la Festivalul de Viteză de la Goodwood. Modelul marchează 50 de ani de la apariţia modelului legendar original Lamborghini Miura, făcut în doar 764 de exemplare.

Supercarul se poate deosebi de unul obişnuit printr-o caroserie bicoloră. Părţile inferioare pot fi vopsite într-o culoare aurie sau argintie, iar cea superioară în doar trei culori: Rosso Aranico, Verde Scandal sau Blu Tahiti. Jantele măsoară 20 şi 21 de inci, pe puntea din faţă şi spate respectiv.

La interior se ascund scaune din piele neagră Nero Ade sau cafenie Terra Familia, pe lângă Alcantara şi inserţii din fibră de carbon. Acestea sunt completate de numeroase inscripţii care indică ce fel de maşină este.

În partea posterioară a automobilului se ascunde un V12 natural aspirat de 6.5 litri, capabil să pună la dispoziţie 700 de CP şi 690 Nm. Sprintul de la 0-100 km/h îl face timp de 2.9 secunde, iar viteza maximă este de 350 km/h.

Concret acest exemplar poate fi cumpărat de la Moscova în schimbul a 368.000 de euro.

Vezi şi: (foto) Un Lamborghini şi un Dodge Challenger au ajuns pe mâinile unui moldovean. Iată ce a făcut cu ele

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/