(video) Spectaculos! Un G-Class din 1979 îşi va petrece veşnicia într-un imens cub de răşină

Surpriză spectaculoasă pentru vizitatorii Cobo Center, acolo unde se va desfăşura în perioada 14-28 ianuarie o nouă ediţie a North American International Auto Show. Chiar la intrare, în Cobo Hall, mii de oameni şi jurnalişti vor fi întâmpinaţi de un obiect de artă uimitor, creat de Mercedes-Benz.

Pe o instalaţie uriaşă va fi expus unul dintre primele exemplare G-Class (280 GE), dar într-o poziţie dinamică, într-un cub făcut din răşină sintentică. Ideea celor de la Mercedes simbolizează că SUV-ul este o maşină pe care timpul nu o poate supune şi se asociază cu o descoperire arheologică.

Producătorul auto german a explicat că într-un astfel de mod au reuşit să conserve ADN-ul G-Class-ului original şi să-l transmită viitoarelor generaţii.

Cea mai mare instalaţie de acest gen din lume măsoară 5.5 metri în lungime, 2.55 metri în lăţime şi 3.10 metri în înălţime. Pentru a fi creată au fost nevoie de 44.4 tone de răşină sintetică, care au fost turnate timp de 90 de zile, câte circa 3 cm pe zi.

După expoziţia de la Detroit, cubul va fi transportat în mai multe ţări în care va fi lansat noul G-Class pe pieţe locale.

Amintim că premiera noului G-Class va avea loc peste câteva ore. Mercedes-Benz a dezvăluit deja cum îi arată interiorul, exteriorul camuflat, iar cel mai recent câteva fotografii oficiale cu designul exterior au ajuns pe internet.

AutoBlog.MD va organiza o transmisiune LIVE de la premiera noului Gelandewagen! Staţi aproape!

Vezi şi: (foto) Avem primele imagini oficiale cu noul Mercedes-Benz G-Class! Vezi printre primii cum arată

Vezi şi: (video) Mercedes-Benz a dezvăluit noul G-Class sub camuflaj şi câteva caracteristici tehnice

Vezi şi: (foto) Oficial! Iată cum arată interiorul noului Mercedes-Benz G-Class

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/