(video) SUA: Poliţiştii au auzit minim 30 de focuri de AK-47, dar de fapt era eşapamentul unei Acura

Un mecanic auto din SUA a pus pe jar poliţia după ce a supus unor teste un coupe Acura Integra DC5 cu tracţiune faţă. Făcând un burnout pentru a verifica sistemul de launch control, sunetul produs de eşapament a fost atât de puternic încât a fost confundat cu focuri de armă.

Câţiva ofiţeri de poliţie care patrulau prin apropiere, după ce l-au auzit, au chemat întăriri inclusiv de la SWAT. Peste câteva minute în faţa garajului său s-au adunat aproximativ 10 oameni înarmaţi.

Vezi şi: (video) Eşapamentul lui Chevrolet Camaro ZL1 este într-atât de gălăgios încât poate deschide airbag-urile

Iniţial oamenii legii nu l-au crezut şi l-au numit mincinos pe Enrique Mendoza, proprietarul maşinii, rugându-l pe acesta şi pe apropiaţii care erau în preajmă să scoată mâinile din buzunare şi să răspundă dacă au vreo armă.

După mai multe încercări de a le explica ce s-a întâmplat de fapt, Mendoza le-a spus că aceste sunete ar fi fost produse de maşina lui şi le-a demonstrat din nou cum sună eşapamentul. Constatând că este o alarmă falsă, şi-au cerut scuze unii altora de nenumărate ori.

Vezi şi: (video) Cum procedează poliția americană dacă un șofer nu vrea să iasă din mașină!

Filmuleţul a devenit viral pe internet şi doar pe reţeaua de socializare Facebook, din ziua când a fost plasat, 28 ianuarie, a fost vizionat de peste 12 milioane de oameni.

Vezi şi: (video) SUA: Poliţia a confundat filmările unui videoclip cu furtul real al unei maşini şi a început să tragă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/