(video) Supercarul Rimac Concept_One a devenit mai puternic. Face 0-200 de km/h în 6 secunde

Compania Rimac Automobili a actualizat creaţia sa unică – supercarul electric Rimac Concept_One. Maşina mai este prezentată în aceste zile vizitatorilor Salonului Auto de la Geneva.

Prezentat în premieră mondială acum un an, de asemenea la Salonul Auto de la Geneva, Rimac Concept_One avea atunci 1.088 CP şi 1.600 Nm. Acum însă compania i-a oferit un surplus de putere fără a organiza un mega eveniment pentru a ne spune asta.

Varianta codificată C1 2017 dezvoltă tocmai 1.224 de CP, în timp ce cuplul maxim a rămas acelaşi. Electromobilul poate înregistra acum performanţe dinamice mult mai impresionate, însă doar la capitolul acceleraţie.

Dacă viteza maximă a rămas cea de 355 de km/h, atunci timpul necesar pentru acceleraţia de la 0-100, 0-200 şi 0-300 km/h a scăzut.

Vezi şi: (video) Rimac Concept One l-a învins pe Bugatti Veyron într-o liniuţă de 402 metri

Pe lângă toate aceste lucruri, inginerii au dezvăluit că au îmbunătăţit sistemul de vectorizare a momentului de rotaţie pentru a asigura o distribuţie optimă a puterii adăugate. În dependenţă de condiţiile de drum, sistemul electronic al maşinii va verifica de 100 de ori pe secundă transferul momentului de rotaţie către fiecare roată în parte.

https://www.facebook.com/RimacAutomobili/videos/1624143664265828/

De asemenea, dacă anterior maşina era dotată cu o baterie de 82 kWh, acum aceasta vine cu una care are o capacitate de 90 kWh. Asta asigură o autonomie sporită până la 350 de km, însă maşina a devenit cu 50 de kg mai grea.

Vezi şi: (video) Drag race: Rimac Concept_One vs Porsche 918 Spyder

Rimac Automobili planifică să lanseze în viitorul apropiat o versiune mai rapidă şi mai puternică a lui Concept_One. Aceasta se va numit Concept_S şi ar putea fi destinată doar deplasării pe circuite.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/