(video) Terry Grant a făcut spectacol la Goodwood. A condus un Range Rover Sport SVR pe două roţi

Cascadorul Terry Grant a fost prezent şi în acest an la Festivalul de Viteză de la Goodwood care s-a încheiat ieri. Bărbatul a decis să încerce să conducă din nou o maşină pe două roţi şi a ales de această dată un Range Rover Sport SVR.

FOTO: autocar.co.uk

În timp ce Grant rotea foarte minuţios volanul pentru ca să ţină cât mai mult maşina pe două roţi, un alt cascador ieşea prin geamul din stânga şi saluta mulţimea.

Din păcate şoferul nu a reuşit să conducă acest Range Rover Sport SVR pe două roţi până la sfârşitul traseului, însă a compensat asta prin câteva derapaje frumoase.

Vezi şi: (video) Acceleraţia lui Range Rover Sport SVR a fost măsurată pe toate tipurile de suprafeţe de drum

Un astfel de truc nu este o premieră la Goodwood Festival of Speed. Anul trecut Terry Grant a parcurs traseul în rampă cu un Jaguar F-Pace pe două roţi.

Vezi şi: (foto/video) Jaguar F-Pace a fost condus pe două roţi la Goodwood de renumitul Terry Grant

Mai mult, în anul 2015 cascadorul a stabilit un record de timp, după ce a mers pe cele două roţi ale unui Nissan Juke RS, pe o distanţă de 1.86 kilometri, timp de 2 minute şi 10 secunde.

Mai amintim că recordul mondial de viteză a unei maşini pe două roţi îi aparţine lui Vesa Kivimaki. Finlandezul a folosit un BMW Seria 3.

Vezi şi: (video) Record mondial de viteză cu o maşină care a mers pe două roţi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/