(video) Tesla Model S se poate parca singură, folosind doar un Apple Watch

Printr-un update software, poţi folosi un Apple Watch pentru a parca un Tesla Model S în garaj, fără să mai ai nevoie de telefonul mobil.

Noua funcţie permite parcarea maşinii în garaj prin intermediul aplicaţiei de smartphone şi a devenit rapid populară, pe măsură ce şoferii au publicat clipuri video sugestive pe Youtube. Compania deţinută de antreprenorul american Elon Musk nu s-a oprit însă aici.

Citeşte şi: Un client al Tesla a atras alţi 188 de cumpărători timp de 2 luni. Cum l-a răsplătit compania

Printr-un nou update, funcţia Summon poate fi utilizată şi prin intermediul Apple Watch, ceasul inteligent cu iOS dezvoltat de compania Apple, producătorul iPhone-ului. Astfel, mai nou, nu mai trebuie nici măcar să scoţi telefonul din buzunar, ci doar să apeşi de câteva ori pe ecranul iWatch-ului pentru a-ţi parca maşina în siguranţă, aşa cum ne demonstrează deja unul dintre utilizatori.

Citeşte şi: Noutăţi de la Tesla: Autopilotul a devenit mai eficient, iar maşina intră în garaj singură (video)

Pentru moment, Summon este în variantă beta, iar Tesla recomandă prudenţă la utilizarea acestuia, pentru a evita orice posibile probleme. Pe lângă Summon, Autopilot 7.1 include numeroase alte noutăţi, inclusiv să iasă singură dintr-o parcare. De asemenea, sistemul de avertizare pentru coliziuni frontale şi laterale a primit îmbunatăţiri care limitează numărul alarmelor false.

Citeşte şi: Știați că Tesla Model S poate fi comandată în Moldova? Iată cât costă!

Tesla Model S nu este prima maşină care se poate parca singură. Modele precum BMW Seria 7 sau Audi A8 pot face deja acest lucru, însă funcţia dezvoltată de Tesla este disponibilă şi pentru maşini care au fost deja cumpărate de clienţi, datorită sistemului de update-uri prin Internet.

Sursa: Automarket

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/