(video) Test Drive: Jaguar F-Pace

Realizator: Constantin Mihalachi, Producător: Anton Danici, Fotograf: Igor Rotari
Popularitatea crossoverelor/SUV-urilor din ultimii ani i-a făcut pe mulți producători auto să își revadă poziția față de prezența unui asemenea model în gamă. Bentley deja are Bentayga  pe care l-am testat în premieră pentru Moldova și România cu ceva timp în urmă, Rolls-Royce lucrează la un SUV pe platforma lui Phantom, Maserati se laudă cu Levante, iar de curând și Jaguar a adus în Moldova primul lor crossover din istorie, noul F-Pace!

Noi ne-am întrebat cum este oare noul F-Pace, un crossover de care Jaguar nu a avut în istoria sa de peste 80 de ani. Vă invităm să aflați impresiile noastre din reportajul video.

[pro_ad_display_adzone id=”20701″]

Jaguar Lukoil

Aflați că Jaguar F-Pace are un preț de pornire de 46.320 de euro cu TVA în România și de 42000 de euro în Republica Moldova pentru motorul turbo diesel și tracțiunea integrală.

Exemplarul testat de mine cu toate opționalele incluse pe el are un preț final de 57.320 de euro.

Dacă decideți să procurați maşina în rate, vă recomdăm programul de finanțare oferit de BT Leasing care vă comunică decizia de finanțare în doar două ore. Astfel, cu un avans de 40 la sută, va trebui să achitați din start 34.458 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiți câte 1.435 de euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 762 de lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 2408 de euro în primul an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/