(video) Test Drive: MINI John Cooper Works pe Nurburgring

Autor: Constantin Mihalachi

Mi-am dorit de mulți ani un test drive oficial pe cel mai periculos circuit din lume și iată că s-a întâmplat! Mulțumită colegilor de la BMW Moldova, de curând am avut ocazia să testez pe faimosul circuit Nurburgring două mașini deosebit de interesante – MINI John Cooper Works și noua generație BMW M5!

Timp de două zile am stat cu urechile ciulite la fiecare instrucțiune pe care ne-o dădeau instructorii școlii BMW Driving Experience pentru a nu rata nici un detaliu. Nu de alta, dar acești băieți, în afara școlii, lucrează pentru BMW și MINI în dezvoltarea celor mai interesante modele, iar atunci când au și ceva timp liber mai concurează în cursele istovitoare de 24 de ore de pe Nurburgring.

Vom începe cu MINI John Cooper Works, un hatchback micuț ce are sub capotă un motor ce oferă 231 de cai putere și cu care am început să cunoaștem Nurburgring-ul. Și pentru că nu este ușor să ții minte toate cele 154 de viraje a unui singur tur de pe Green Hell, care apropo are o distanță de 20.8 km, am început să cunoaștem traseul segment cu segment. Mai întâi mai lent, iar după și cu peste 220 km/h!

Vă invit și pe voi să vedeți cum a fost în prima zi de BMW Driving Experience în reportajul video atașat mai jos, care în curând va fi urmat de un alt filmuleț în care voi conduce noul BMW M5! Vizionare plăcută!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/