(video) Test Drive: Noua Toyota Corolla Hybrid Sedan

S-a întâmplat inevitabilul. A 12-a generaţie Toyota Corolla a ajuns şi în ţara noastră, inclusiv pe mâinile noastre! Iniţial am avut în plan să publicăm test drive-ul cu noul VW Touareg, însă în urma unui sondaj, voi, cei care ne urmăriţi, aţi ales că doriţi să vedeţi părerea noastră despre Corolla. Am ascultat de votul vostru și iată că am testat Corolla Hybrid, deocamdată în caroserie sedan.

Maşina de teste pe care am primit-o are un sistemul de propulsie hibrid reîncărcabil din a patra generaţie, cu benzinar de 1.8 litri la bază, care produce în total 122 CP şi 142 Nm de cuplu. Consumul declarat oficial cu această motorizare poate ajunge în regim mixt chiar la 4.2 litri.

Știam că vom reuși un consum mic de combustibil și exact asta și s-a întâmplat. Nu am tras de consum și am văzut 5.2 litri pe bord pe final. E super, am zis noi! Dar cum rămâne cu celelalte laturi? Cum merge, cum trage, ce materiale are? La asta am încercat să vă răspundem într-un test drive disponibil de vizualizat şi în format 4K!

Vezi şi: (video) Test Drive: Noua generație Toyota RAV4 Hybrid

Nu uitați să vă abonați la canal! Pentru a face asta accesați ACEST LINK sau click direct pe banner-ul de mai jos!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/