(video) Test Drive: Noul Range Rover Evoque 2019

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Denis Chicu

După un succes fulminant înregistrat de prima generație Evoque, britanicii de la Land Rover au anunțat la sfârșitul anului trecut noul Evoque. La prima vedere zici că este un Velar, pentru că a preluat mult din designul fratelui mai mare. Însă asta nu este o problemă, pentru că îi stă bine așa.

Evoque mereu a fost o mașină pentru oameni mai cu stil, oameni care îşi doresc o mașină mai compactă, dar care să rămână un Range Rover. Asta înseamnă fler britanic, materiale de cea mai bună calitate, tehnologii și bineînțeles – un sistem de tracțiune integrală extrem de performant!

Am testat noul Evoque în varianta S care a fost dotată cu pachetul exterior R-Dynamic. Sub capotă stă un motor turbo diesel de 2.0 litri ce produce 180 CP. Acesta este cuplat la cutia automată cu nouă rapoarte. Am avut de condus în jur de 300 de kilometri cu noul Evoque până la vinăria Purcari și înapoi spre Chișinău. Deci am avut suficient timp ca să-l analizăm. Și iată ce impresii a produs. Vizionare plăcută!

Vezi toate detaliile despre model: (video) Premieră mondială: Noul Range Rover Evoque – mai mult decât o simplă mașină de oraș

Vezi şi: (video) Cel mai frumos interior auto al anului 2018 îl are noul Range Rover Evoque

Vezi şi: (video) Noul Range Rover Evoque poate fi deja explorat la Chişinău! Primele impresii

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/