(video) Test Drive: Opel Mokka X

Autor: Constantin Mihalachi, Foto: Opel, Video: AutoBlog.MD/Opel
Odată ce a anunțat faceliftul pentru Mokka, germanii de la Opel au venit și cu o versiune nouă pentru micuțul crossover. Se numește Opel Mokka X și este primul Mokka dotat cu un sistem de tracțiune integrală.Cu ceva timp în urmă am fost invitați la Budapesta pentru a încerca noul model inclusiv pe drumuri pline de noroi. Cum s-a descurcat acesta aflați din test drive-ul video.

Acum că am ajuns la finalul acestui test drive, vă invit să aflați care sunt costurile de cumpărare și asigurare pentru Opel Mokka X. În Moldova prețul unui asemenea model pornește de la 14.694 de EURO, în timp ce mașina testată de mine cu motor de 1.6 litri turbo diesel are un preț de 17.250 euro.

Dacă vă doriți să procurați o mașină în rate, AutoBlog.MD vă recomandă MAIB Leasing. Astfel, cu un avans de 40 la sută, va trebui să achitați din start 6.900 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiţi câte 462 euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 607 lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 690 de euro în primul an.

Galerie Foto

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/