(video) Testul practicabilităţii. Vezi cum trei Porsche Panamera au transportat 300 de kg de aur

Compania Porsche se laudă că trei maşini pe care le-a făcut au fost folosite pentru a transporta aur în valoare de 10 milioane de lire sterline. Operaţiunea specială a fost realizată de firma londoneză Baird & Co, specializată în comercializarea și fabricarea lingourilor de aur, care a avut nevoie de a duce mai multe lingouri de la fabrică într-un salon.

https://youtu.be/Wf0l3d6AMgM

Vezi şi: (video) Un Porsche Panamera Sport Turismo a plimbat un tractor Porsche pe Nurburgring

În total au fost folosite trei exemplare Porsche Panamera Sport Turismo care au parcurs o distanţă de 19 kilometri. Fiecare Porsche a trebuit să corespundă cerințelor stricte ale Baird & Co: să găzduiască patru pasageri adulți și două cutii special proiectate care cântăresc 10 kg fiecare.

În fiecare cutie se aflau câte patru lingouri a câte 12.5 kg fiecare. Respectiv, fiecare mașină a transportată marfă în valoare de 3.3 milioane de lire sterline, iar în total au fost livrate 300 de kg de aur.

Potrivit unui director al Baird & Co, Nick Hammond, aceasta a fost una dintre cele mai mari operaţiuni de transport al aurului în maşini obişnuite de aur. Compania menționează că nu atât caracteristicile dinamice ale autoturismelor erau importante, cât stabilitatea lor pe șosea și capacitatea de a livra încărcături delicate fără deteriorări.

Pentru transportarea metalelor preţioase au fost folosite două Porsche Panamera Turbo Sport Turismo şi un Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Primele sunt echipat cu motoare V8 twin turbo de 4.0 litri cu o putere de 558 CP şi 770 Nm, iar ultimul produce în total 680 CP și 850 Nm.

Vezi şi: (video) Test Drive: Porsche Panamera Sport Turismo Turbo – Premieră

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/