(video) Ultimul Pagani Huayra Coupe a fost livrat proprietarului

Pagani a livrat proprietarului ultimul exemplar Huayra Coupe. Supercarul a fost numit L’Ultimo şi dispune de o serie de caracteristici care îl fac deosebit. Printre acestea şi o livrea realizată în stilul monoposturilor Mercedes-AMG din Formula 1.

Automobilul îi aparţine şefului Prestige Import Miami, David Brett, un dealer care vinde maşini exotice în Florida, SUA. Exemplarul Huayra a fost asamblat timp de opt luni de zile. Datorită tehnologiilor moderne, Brett a avut ocazia să vadă în regim 3D cum este construită maşina sa, fără a fi nevoit să meargă în Italia.

Pe lângă faptul că are o caroserie făcută integral din panouri de fibră de carbon, pe supercar a apărut un splitter mai lung, un difuzor mai agresiv, o gură de aerisire pe acoperiş (care nu există pe celelalte exemplare), dar şi un spoiler fixat.

Vezi şi: (video) Pagani Huayra Lampo – supercar unic făcut pentru moştenitorul concernului FIAT

ultimul Pagani Huayra L’Ultimo 10

Pagani Huayra L’Ultimo are un V12 twin-turbo de 6.0 litri, marca Mercedes-AMG, care dezvoltă 730 CP/1.000 Nm, şi este cuplat la o transmisie robotizată cu şapte rapoarte şi două ambreiaje. Supercarul accelerează până la 100 de km/h timp de 3.3 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 370 de km/h.

Preţul maşinii în cauză este de 3.2 milioane de dolari.

Acum, producţia de Pagani Huayra Coupe a fost încheiată, modelul fiind limitat la doar 100 de exemplare. Anul trecut, constructorul italian a prezentat varianta Roadster a modelului, care la fel urmează a fi construită în 100 de exemplare deja rezervate.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Supercarul Pagani Huayra BC a fost numit în cinstea primului client al companiei

GALERIE FOTO:

ultimul Pagani Huayra L’Ultimo 0
ultimul Pagani Huayra L’Ultimo 2
ultimul Pagani Huayra L’Ultimo 4
ultimul Pagani Huayra L’Ultimo 6
ultimul Pagani Huayra L’Ultimo 8
ultimul Pagani Huayra L’Ultimo 11
ultimul Pagani Huayra L’Ultimo 13
ultimul Pagani Huayra L’Ultimo 15

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/