(video) Un fotograf a “dezintegrat” un Audi R8. Iată cum a făcut asta şi cât de spectaculos arată

Acest an 2019 marchează 10 ani de când Audi foloseşte motorul V10 natural aspirat pe modelul sport R8 și cu această ocazie a pregătit ediţia limitată Decennium. Însă asta nu este tot!

Marca din Ingolstadt a mai găsit o modalitate de a sărbători printr-un contact cu fotograful Fabian Oefner, pentru a crea ceea ce Audi numeşte ca fiind “Cea mai lentă artă pe care a construit-o vreodată”.

Ceea ce a făcut cu un Audi R8 de ultimă generaţie este o parte a unui proiect de-al său, numit “Disintegrating”. Ideea constă în dezasamblarea completă a unei jumătăţi de maşină şi fotografierea aparte a tuturor pieselor, până la cele mai mici şuruburi.

Ulterior, fiecare componentă este aranjată virtual cu ajutorul calculatorului pentru a crea iluzia unei maşini care explodează şi se dezintegrează.

Doritorii de a cumpăra un astfel de poster cu o mărime de 32.38 x 76.2 centimetri o pot face de aici.

Anterior a făcut acest lucru şi cu un Lamborghini care era în proces de restaurare. Află de aici cât timp i-a luat: (video) Disintegrating X – proiectul unic al unui fotograf elveţian. Doi ani de muncă pentru o singură imagine

Deschide imaginea într-un alt tab pentru o rezoluţie completă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/