(video) Un Hyundai Veloster N cu N Performance Parts este o cu totul altă poveste

În cadrul Salonului Auto de la Seul, care se mai desfășoară în aceste zile, Hyundai a demonstrat vizitatorilor pe lângă noua Sonata şi cel mai agresiv Veloster N de nouă generaţie, dar în calitate de concept numit N Performance Car.

Această maşină vine să arate oportunitățile de tuning din uzină, care vor fi oferite în cadrul unui pachet numit la rândul său N Performance Parts.

Vezi şi: (foto) PARIS 2018: Hyundai a prezentat un pachet de opţiuni pentru modelul sport i30 N

În total, hot-hatch-ul asimetric va putea primi până la 45 de elemente de tuning noi, inclusiv 14 părți care afectează partea tehnică a maşinii. Exteriorul se remarcă printr-un kit exterior aerodinamic diferit faţă de cel montat standard. Bara de protecţie frontală conţine un nou splitter, noi sunt pragurile laterale, difuzorul şi spoilerul uriaş, toate fiind făcute în totalitate sau având aplicaţii din fibră de carbon autentică.

De asemenea, împreună cu aceste componente, aflaţi că şi însăşi barele de protecţie sunt noi, capota nouă include o priză de aer, în timp ce corpurile oglinzilor retrovizoare exterioare sunt finisate într-o culoare portocalie pentru contrast cu nuanţa gri mată a caroseriei.

Beneficiul de pe urma instalării tuturor acestor opţiuni, alături de noile jante forjate din aliaj marca OZ, greutatea maşinii este mai mică cu 30 de kg, fapt care constituie un avantaj considerabil în termeni de dinamică. Un Veloster N obişnuit cântăreşte în jurul a 1.377 de kg.

Mai mult, trebuie de menţionat că automobilul s-a mai ales cu o suspensie modificată cu amortizoare mai dure EXT Shock şi o gardă la sol mai mică, mecanisme de frânare noi marca Alcon cu câte şase pistoane în etriere şi cu discuri mai mari, anvelope sport Pirelli P-Zero Corsa, etc.

Cele 20 de părţi noi pentru interior se rezumă la un nou volan, un nou levier al cutiei de viteze, noi scaune sport de la Sabelt, noi inserţii metalice pe pedale, tapiţare cu Alcantara şi piele a volanului, bordului, manetei frânei de mână, montanţilor, tavanului şi elemente decorative din fibră de carbon printre altele.

Vezi şi: (video) Premieră de la Hyundai: Primul SUV cu pachet sport N Line este Tucson

Amintim că un Hyundai Veloster N este echipat cu un motor turbo de 2.0 litri, care produce 275 CP şi 378 Nm de cuplu. Propulsorul este cuplat la o cutie de viteze manuală cu funcție de re-accelerare automată în timpul schimbării treptelor, o suspensie adaptivă şi un diferenţial blocabil electronic. Poate face 0-100 de km/h în 6.1 secunde, iar cu noile opţiuni va accelera la sigur mult mai rapid.

Noul set de componente şi accesorii va fi lansat pentru orice doritor din anul 2020.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/