(video) Un mare fan al jucăriilor Hot Wheels i-a dat o altă viaţă unui Land Rover Defender

Un australian pe care îl cheamă Brian Reginald (42 ani), cu ajutorul tatălui său (76 ani), dar şi a celor trei fii pe care îi are, s-au ocupat împreună de construcția unei versiuni proprii şi unice a unui Land Rover Defender, în stilul maşinuţelor de jucărie pe care le face renumita companie Hot Wheels.

Modificarea maşinii vechi ce trebuia să ajungă la fier vechi, dar care a fost cumpărată în stare deplorabilă în schimbul a 1.000 de dolari australieni, a durat doi ani de zile.

Vezi şi: (video) Are cea mai mare colecţie de maşinuţe de la Hot Wheels. Doar una costă 150.000 de dolari!

Vezi şi: (video) Off-Road până la Stejarul lui Ștefan cel Mare cu Land Rover Defender

Brian și copii săi sunt mari fani şi chiar colecţionari de modele Hot Wheels deja de aproximativ 15 ani. Anume jucăriile au servit drept inspiraţie pentru realizarea proiectului, care dispune de jante mari şi o culoare excentrică.

SUV-ul este construit pe baza unui Land Rover Defender County, anul producţiei 1985 și este echipat acum cu un motor V8 de 6.0 litri şi o suspensie pneumatică. Viteza maximă nu a fost testată niciodată, însă proprietarul crede că poate depăşi 180 de km/h. Caroseria îi este vopsită într-o culoare portocalie aprinsă cu o vopsea fluorescentă.

Greutatea totală a SUV-ului este acum de aproximativ 2.3 tone şi Brian menţionează că s-au investit în total alţi circa 30.000 de dolari australieni pentru a-l recondiţiona într-un astfel de mod. Bărbatul a mai spus că nu intenţionează să-l vândă pentru că va fi o amintire frumoasă despre faptul că tocmai trei generaţii au lucrat asupra sa.

Vezi şi: (video) Fără griji în off-road. Defender-ul ideal a fost făcut de compania fostului şef Lotus

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/