(video) Un nou concept VW I.D. va fi prezentat peste câteva zile în Shanghai, China

La Shanghai Motor Show sau cum mai este numit Auto Shanghai, unul dintre cele mai mari saloane auto din lume, Volkswagen va arăta conceptul unui nou crossover electric numit I.D. ROOMZZ. Modelul multi variabil la interior este următorul membru al familiei I.D. şi pre vizualizează un SUV care va intra în serie pe piaţa locală deja din 2021.

Premiera conceptului va avea loc peste două săptămâni.

https://www.youtube.com/watch?v=uPQTX90iu9Q

I.D. ROOMZZ va şti să uimească printr-o serie de inovaţii care se vor găsi la bord. După cum îi sugerează și numele, conceptul va stabili o tendinţă în ceea ce priveşte variabilitatea interiorului unui vehicul, oferind configuraţii de scaune complet noi, materiale de înaltă calitate și iluminare personalizată.

De asemenea, I.D. ROOMZZ va fi echipat cu un complex de sisteme IQ.DRIVE. În modul I.D. Pilot, maşina va putea rula cu ajutorul unui sistem de pilotare automată de nivel 4. Acest lucru înseamnă că șoferul este eliberat de orice sarcini de conducere, dar în cazuri rare implicarea sa în managementul rulării este încă necesară.

Din imaginea teaser de mai jos se poate observa că automobilul va beneficia de cel puţin două LIDAR-uri pe acoperiş, camere în loc de oglinzi retrovizoare şi nişte portiere posterioare care de deschid contra direcţiei de mişcare.

Noul I.D. ROOMZZ va deveni parte din familia mașinilor electrice ale mărcii, unită de platforma comună MEB. Din aceasta fac parte modelele conceptuale I.D., I.D. CROZZ, I.D. BUZZ, I.D. VIZZION şi I.D. BUGGY.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/