(video) Un şofer a condus beat şi drogat de la Vadul lui Vodă până la Chişinău! Aici a făcut un accident şi a fugit într-o pădure

Un cititor ne-a trimis la adresa redacţiei câteva imagini care arată urmările unui accident rutier, produs în această după amiază în proximitatea intersecţiei străzilor Matei Basarab şi Florilor din capitală. Un şofer care s-ar face vinovat, dar şi un pasager de-al său, au dat bir cu fugiții.

Conform martorului ocular, un automobil cu trei ocupanţi la bord, a ieşit de pe o stradelă aflată pe str. Matei Basarab, a intrat pe contrasens și a lovit un SUV. În urma coliziunii, şoferul cu pricina a mers câţiva metri cu spatele şi a parcat rapid lângă pădurea aflată pe strada Florilor, acolo de unde a şi fugit împreună cu un prieten. În automobil l-a lăsat pe un altul, care era prea turmentat ca să poată să facă rapid vreo mişcare fizică.

Autovehiculul conducătorului fugar a fost ridicat de poliţie şi dus la parcarea specială. În urma interogării persoanei rămase în mașină, la acest proces asistând şi martorul nostru ocular, s-a aflat şi constatat că ocupanţii nu ar fi fost doar în stare de ebrietate alcoolică, ci şi narcotică! Într-o astfel de stare, şoferul ar fi condus de la Vadul lui Vodă până la Chişinău, locul unde s-a produs accidentul!

Cele două persoane fugare sunt date în căutare. La momentul publicării acestui articol încă nu am primit un răspuns oficial de la autorități privind găsirea lor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/