(video) Un tupeist a arătat “cum trebuie” depăşite toate coloanele de maşini care se formează des pe str. Alecu Russo

(update 20.04.2020) Noi imagini video cu situaţia în cauză. Din câte se pare, proprietarul maşinii încă şi singur şi-a filmat setul de încălcări.

Sursă video: facebook.com/chirilici


(18.05.2018) O nouă zi, un alt şofer văzut într-o lumină proastă de către internauţi. Conducătorul unui Mercedes-Benz cu numerele de înmatriculare RIC 777 a fost surprins cum încalcă cu tupeu regulile de circulaţie rutieră.

S-a întâmplat totul în această dimineaţă pe strada Alecu Russo, în apropriere de intersecţia cu Nicolae Dimo, unde de regulă în fiecare zi de muncă se circulă cu dificultate. Protagonistul, din imaginile video surprinse de o cameră de bord, a depăşit toate cele trei coloane formate prin deplasarea pe sensul opus de circulaţie şi s-a oprit în intersecţie în aşteptarea culorii verde a semaforului.

Între timp, un alt conducător s-a apropiat de acesta şi i-a făcut o observaţie, în schimb auzind: “Cum vreau aşa fac, şi gata”.

Inspectoratul Naţional de Patrulare a recepţionat plângerea şoferului care a filmat totul, urmând să aşteptăm doar o reacţie.

Vezi şi: (video) Atenţie cum circulaţi în intersecţiile cu sens giratoriu din Chişinău. Iată cum a avut loc un accident

Vezi şi: (video) Se cere pedepsirea unui şofer care iată ce a făcut în această dimineaţă în Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/