(video) Unui Moş Crăciun din Rusia i s-a stricat sania fără reni. Şoferul unui Corvette Z06 a decis să-l ajute

Un Moş Crăciun din Rusia s-a pornit în a împărţi daruri copiilor, însă nu a ajuns prea departe pentru că sania fără reni i s-a “defectat”. Dezamăgit şi disperat că nu poate face nimic şi că sărbătoarea din acest an este compromisă a fost doar o vreme, asta pentru că un conducător de Chevrolet Corvette Z06 l-a văzut la marginea drumului şi a decis să-l ajute.

După o serie de manevre realizate la viteze mari, dar şi derapaje pe drumuri reci, Moşul reuşeşte să ajungă la timp pentru a-i dărui unui băieţel un Chevrolet Corvette în miniatură.

Vezi neapărat: Videoclipul zilei: Cum NU trebuie transportat pomul de Crăciun

Vezi neapărat: (video) Noul Audi RS 5 Sportback – visul noului Moş Crăciun

Amintim că o astfel de maşină, din uzină, ascunde sub capotă un imens V8 Supercharged de 6.2 litri volum, care produce tocmai 659 de CP şi 881 Nm de cuplu. Tracţiunea este pe puntea din spate. Cutia de viteze poate fi una manuală cu şapte trepte sau automată cu opt trepte!

Cu o cutie de viteze automată şi pachet opţional Z07 Performance Package acceleraţia 0-96 de km/h o poate face în 2.95 secunde, în timp ce viteza maximă depăşeşte 310 km/h.

Un exemplar există şi în Chişinău: (foto) Premieră pentru Moldova. Un Chevrolet Corvette C7 Z06 a fost văzut prin Chişinău

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/