(video) Unul din 100! Un exclusivist Porsche Panamera Turbo S Executive Exclusive Series îşi caută stăpân

Cu un rafinament de lux și o gamă deosebit de cuprinzătoare de caracteristici standard. Aşa era oferit modelul Porsche Panamera Turbo S Executive Exclusive Series. Această ediţie limitată la doar 100 de exemplare în întreaga lume s-a vândut în doar 48 de ore şi un exemplar a ajuns şi în ţara noastră.

Bazat pe modelul Panamera Turbo S Executive şi cu 570 CP sub capotă, versiunea de top a acestui Grand Tourer impresionează cu un ampatament mai lung (+150 mm) şi un spaţiu proporţional generos pentru pasagerii din spate. Premiera sa mondială a avut loc la Los Angeles Auto Show în 2014.

Panamera Exclusive Series este primul model de maşină pentru care Porsche a realizat o schemă de culori pentru caroserie din două nuanţe. Începând de la mânere în jos culoarea deep black metallic se îmbină minunat cu chestnut brown metallic.

Fiecare dintre cele 100 de vehicule a fost vopsit manual pentru a fi asigurat un amestec armonios de culoare. Grilele de admisie a aerului din față și jantele de 20 de inci Sport Classic sunt la fel finisate în deep black metallic.

Interiorul este, de asemenea, foarte elegant finisat. Toate scaunele și panourile inferioare ale uşilor sunt acoperite cu piele de la brandul italian Poltrona Frau în culoarea Agatha Chestnut Brown. Toată pielea folosită este selectată manual și excepțional de moale. Pentru a permite ventilarea scaunelor, părţile lor centrale sunt perforate – exclusiv pentru această ediție limitată sub forma crestelor din logoul Porsche.

Partea superioară a uşilor este acoperită cu piele neagră Nappa. Cusături contrastante în culoare Chestnut brown sunt folosite pentru a crea contrast. Iar cu inspiraţie de la culorile exteriorului, elementele decorative interioare au, de asemenea, un amestec de culori: o tranziție spre spate de la un clasic walnut burl wood în suprafeţe acoperite cu lac deep black piano.

O premieră mondială care a debutat împreună cu Panamera Exclusive Series este noul sistem Rear Seat Entertainment System Plus. Principalele componente ale sistemului multimedia, montate standard în această ediție limitată, sunt două ecrane tactile de înaltă rezoluție şi de 10.1 inci fiecare, montate pe spătarele scaunelor faţă, şi care mai încorporează o cameră şi un DVD player. Sistemul facilitează funcții de afaceri și de divertisment cuprinzătoare, inclusiv în combinație cu accesul la internet mobil. Sunetul este redat fie prin căști fără fir, fie prin sistemul audio surround de înaltă calitate marca Burmester.

În interiorul fiecărui vehicul Panamera Exclusive Series mai este o etichetă care arată numărul său individual de ediție limitată. Iar insignele făcute manual, din spatele prizelor de aer laterale de la exterior, arată ca o semnătură ce indică apartenența maşinii – divizia Porsche Exclusive.

Ca un extra opțional, Porsche a mai pus clienţilor la dispoziţie un set de bagaje format din cinci piese, care de asemenea au fost realizate cu piele de înaltă calitate Poltrona Frau, cu perforații în stilul celor găsite pe logoul Porsche și cu o insignă Exclusive Series scoasă în relief.

Când a fost lansată, această maşină costa minim 249.877 de euro. Exemplarul din Moldova (nr.79/100) este produs în 2015, are 33.000 de km parcurşi şi costă 180.000 de euro. Poţi vedea în detalii toate dotările pe care le are, printre care un sistem audio de 1.000 W putere sau un rezervor de combustibil de 100 de litri, accesând acest link.

Apropo, sub capotă are un motor V8 de 4.8 litri, care produce 570 CP şi 750 Nm. Poate face 0-100 de km/h în 3.9 secunde şi atinge 310 km/h cu toate cele 2.155 de kg pe care le are. Mecanismele de frânare sunt carbo-ceramice pe toate roţile 😉

Vezi şi o broşură frumoasă cu acest automobil: (dacă nu apare imediat, actualizează pagina)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/