(video) Viral pe internet: O Niva blocată în zăpadă a fost scoasă cu ajutorul unei cămile

Nişte imagini virale “circulă” în ultimele zile în aşa-zisul “ru-net”. În regiunea oraşului rusesc Saratov, de pe malul râului Volga, un martor ocular a filmat o situaţie bizară, una care poate fi văzută extrem de rar sau aproape deloc pe tot teritoriul Federaţiei Ruse.

O cămilă a fost folosită drept mijloc de transport pentru a tracta o Lada Niva care a rămas blocată în zăpadă. Animalul, care de regulă trăieşte în zone ale globului cu temperaturi aride, a fost legat din două părţi cu nişte funii rezistente, iar acestea din urmă au fost prinse de partea posterioară a SUV-ului cu o greutate de minim o tonă.

Mai multe detalii despre această situaţie, dar şi despre acest animal, nu se cunosc. Ajunse pe internet, imaginile au ajuns motiv pentru discuţii, majoritatea internauţilor considerând că este o bătaie de joc.

Vezi şi: (video) Off-Road până la Stejarul lui Ștefan cel Mare cu Land Rover Defender

Vezi şi: Videoclipul zilei: De câte SUV-uri a fost nevoie pentru a tracta un TIR de 48 de tone care a derapat într-un şanţ

Vezi şi: (video/update) Prima expediţie autonomă transantarctică prin Antarctida: La final s-a ajuns mai rapid decât se aştepta

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/