(video) Volkswagen a anunţat despre cele mai importante premiere auto pe care le va arăta în 2018

Volkswagen nu ne va lipsi de premiere auto în 2018, anunţând despre aceasta într-o retrospectivă video a ceea ce planifică să facă în următoarele 12 luni. Astfel, aflăm că germanii intenţionează să lanseze atât noua generaţie a celui mai mare SUV din gamă, dar şi în premieră cel mai mic crossover!

https://youtu.be/z5y6LV8lByM

Deocamdată nu cunoaştem când şi unde va fi lansat noul Volkswagen T-Cross, însă potrivit zvonurilor s-ar putea întâmpla în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul model va fi construit pe baza conceptului T-Cross Breeze arătat în anul 2016.

Vezi detalii: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Volkswagen T-Cross Breeze

Spre deosebire de concept, modelul de serie nu va avea cel mai probabil un acoperiş moale, iar designul exterior va fi făcut în stilul modelelor actuale din gama producătorului. Crossoverul va fi construit pe baza unei versiuni scurtate a platformei MQB, exact ca şi noul Polo. Maşina va fi oferită clienţilor cu numeroase opţiuni de personalizare, soluţie implementată pentru noul T-Roc.

Printre altele, aflăm că la începutul anului la dealeri va ajunge modelul de serie Up! GTI. Urmează o premieră importantă la primăvară – noua generaţie VW Touareg, făcută pe baza conceptului T-Prime Concept GTE.

Vezi şi: (foto) Noul VW Touareg a fost deconspirat! Modelul este pregătit pentru premieră

Ulterior vor fi prezentate modelele de serie Jetta şi T-Cross, alături de un nou membru în familia de concepte electrice I.D. şi o maşină de curse electrică, construită special pentru Pikes Peak şi pe care o vom vedea în iunie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/