(video) VW Group va lansa în acest an peste 90 de maşini. Audi Q3 Sportback şi Porsche Cayenne Coupe printre premiere

Mărcile care aparţin grupului Volkswagen vor lansa în acest an peste 90 de modele noi sau actualizate. Printre acestea se numără deja prezentatele maşini, cum ar fi SEAT Tarraco şi Skoda Scala, sau SUV-ul care urmează să debuteze foarte curând – Porsche Cayenne Coupe.

Despre acestea şi alte intenţii s-a anunţat în conferinţa anuală a grupului german, desfăşurată acum câteva zile.

https://www.youtube.com/watch?v=QrRj2YhOjTM

În anul 2019 se va sărbători debutul pe piață a noului Volkswagen T-Cross, a opta generație Golf, precum și a unui crossover cu cinci locuri din clasa B. În plus, vânzările de Skoda Scala, Kamiq, Seat Tarraco și Porsche 911 vor începe în scurt timp. Printre alte noutăţi se numără absolut noile modele Audi Q3 Sportback, Porsche Cayenne Coupe și noua generaţie Bentley Flying Spur.

În plus față de modelele cu instalații tradiționale de propulsie, patru mașini electrice vor fi aduse pe piață în acest an. Pentru cumpărătorii chinezi Volkswagen va oferi versiuni pe baterii ale modelelor Bora și Lavida, iar pe piața globală va ieşi noul Audi e-tron și modelul sport Porsche Taycan.

De asemenea, grupul Volkswagen și brandurile sale constitutive intenționează să elibereze 70 de modele complet electrice în următorul deceniu! Vânzările de automobile eco în această perioadă ar trebui să ajungă la 22.000.000 de unităţi. Anterior s-a planificat introducerea a doar 50 mașini electrice până în 2025 și să vândă doar circa 15 milioane de maşini.

Conducerea concernului german este încrezător că trecerea la producţia de maşini electrice va contribui la reducerea emisiilor medii de CO2 cu 30% până în 2025 și cu 40 până în 2030 (comparativ cu cifrele din 2015). Prima linie de modele “verzi” va fi din gama Audi e-tron, cu vânzările primului model începute în Europa din această lună, urmat de Porsche Taycan a cărui prezentare este programată pentru luna septembrie.

Ele vor fi urmate de hatchback-ul VW Neo și crossoverul electric derivat din conceptul I.D. CROZZ, precum și modele conexe sub mărcile Skoda și SEAT. Unul dintre acestea este el-Born Concept, construit pe baza platformei modulare MEB şi care este capabil să ofere o autonomie de peste 400 de km.

Potrivit informaţiilor, în anul 2018, vânzările la nivel mondial de maşini electrificate, care includ atât cele pe baterii (BEV), cât și plug-in hybrid (PHEV), s-au ridicat la 2.1 milioane de exemplare. Dintre acestea, 69% au reprezentat vehicule BEV!

Cele mai multe dintre mașinile electrice s-au vândut în China (1.182.000), Europa (409.000) și SUA (308.000).

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/