Videoclipul zilei: Cum un Renault Megane RS reuşeşte să ţină pasul după un McLaren pe Nurburgring

Videoclipul zilei vine de pe o cameră de bord montată în habitaclul unui Renault Megane RS modificat. În acestea hatchback-ul demonstrează o dinamică impresionantă pe circuitul Nurburgring, reuşind să ţină pasul cu un McLaren MP4-12C care este aproape de două ori mai puternic.

Pe toată durata “întrecerii” automobilul francez practic nu rămâne prea mult în urmă, iar cel britanic se îndepărta de Megane doar pe porţiunile drepte.

După cum se arată în descrierea filmulețului, hot-hatch-ul francez este cu aproape 100 de CP mai puternic decât un Megane 275 Cup obişnuit, dezvoltând 370 de CP. Automobilul cântăreşte doar 1.300 de kilograme, are o suspensie sport KW, o cuşcă de protecţie şi o cutie de viteze cu un schimb scurtat al treptelor.

Vezi şi: Poze spion şi video: Noul Renault Megane R.S. se duelează cu modelul vechi pe Nurburgring

Însuşi supercarul McLaren MP4-12C este dotat cu un V8 twin-turbo de 3.8 litri, care produce 625 de CP şi este cuplat la o transmisie robotizată. Acesta poate accelera până la 100 de km/h în 3.3 secunde, iar viteza maximă este egală cu 330 de km/h.

Vezi şi: (video) Un elveţian conduce un McLaren care ar avea cel mai mare parcurs printre maşinile mărcii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/