Videoclipul zilei: Moldova a intrat în 2019, dar drumarii tot “în trecut au rămas”

Am intrat într-un an nou şi foarte curând ajungem într-un nou deceniu, iar unele schimbări în ţara noastră cu greu se observă. Printre acestea se numără şi modul în care drumarii noştri îşi fac munca, neavând alte soluţii deocamdată, unele moderne.

Cu vehicule care sunt departe de a fi performante şi capacităţi reduse de combatere a zăpezii, poleiului şi a altor intemperii, în fiecare an se aruncă pe drumuri mii de tone de nisip. În unele cazuri, presurarea acestui material anti derapant nu este deloc eficientă, însă ce să-i faci, altul mai ieftin nu există.

Lăsând aceste materiale la o parte, în situaţia de mai jos, care nu este un caz unic, vorbim despre calitatea procesului de combatere a poleiului. În timp ce folosirea unor autospeciale automatizate rămâne a fi un vis pentru cei mai mulţi drumari care îşi iubesc meseria, aceştia sunt nevoiţi să facă totul manual.

Vezi şi: În Rusia s-a permis oficial reparaţia drumurilor şi la -10 grade Celsius

Vezi şi: (video) În Chişinău drumurile se repară mai bine pe timp de ninsoare şi mâzgă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/