Videoclipul zilei: Un G 63 AMG 6×6 poate intra în nămeţi de peste 50 de cm, dar poate ieşi din aceştia?

Dilema zilei: poate un Mercedes-Benz G-Class cu tocmai şase roţi rămâne blocat în nămeţi? Un răspuns îl aflăm de la un utilizator de Instagram care a filmat cum un proprietar de G 63 AMG 6×6 se plimbă undeva prin munţii Alpi prin nămeţi de peste 50 de cm înălţime.

Primul filmuleţ în care putem vedea că maşina se descurcă a fost făcut public la 28 decembrie, iar pe 1 ianuarie a apărut un altul în care ni se arată off-roader-ul blocat. Din câte se pare conducătorul auto a ajuns într-o groapă adâncă şi pick-up-ul s-a “aşezat pe burtă”.

Pentru că toate jocurile s-au terminat şi nu a putut face nimic, proprietarul SUV-ului cu o greutate de aproape patru tone a fost nevoit să fie tractat de un autovehicul cu şenile. Dacă s-a reuşit într-un final deblocarea maşinii scumpe nu se cunoaşte deocamdată.

Vezi şi: (video) Ce poţi face iarna cu primul SUV Maybach: derapaje pe zăpadă şi călătorii cu acoperişul dat jos

Panzer down! & this happened… not even the #SnowCat… #Cortina

O postare distribuită de Greg B. ⚫️? (@gregb.23) pe

Vezi şi: (foto) „Fraţii” se ajută între ei. Un G 63 6×6 blocat în noroi a fost scos de un alt G 63 6×6

Amintim că modelul Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6 este dotat cu un motor V8 de 5.5 litri volum, care produce 544 de CP şi 760 de Nm. Acesta se remarcă prin punţi de tip portal, cinci diferenţiale blocabile mecanic şi un sistem automat de umflare a anvelopelor.

Potrivit informaţiilor oficiale, maşina este capabilă să urce în rampe cu până la 45 de grade înclinație şi să tracă vaduri de apă cu o adâncime de până la un metru.

Vezi şi: (video) Şoferul unui Brabus B63S 700 6×6 a fost obligat să părăsească principatul Monaco

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/