În viraje, cu 200 de km/h. BMW M4 GTS a bătut timpul câtorva supercaruri pe Nurburgring (video)

Coupeul BMW M4 GTS a parcurs circuitul Nurburgring timp ed 7 minute 27.88 secunde şi s-a clasat în lista a 30 de maşini cu cel mai bun timp înregistrat. Modelul bavarezilor a depăşit timpul obţinut de supercaruri ca: Ferrari 458 Italia (7 minute şi 28 de secunde), McLaren MP4-12C (7 minute şi 28 de secunde) şi Porsche Carrera GT (7 minute şi 28,71 de secunde).

Un clip video oficial care vine să demonstreze performanţa atinsă a fost publicat pe canalul de Youtube al diviziei BMW M GmbH.

BMW M4 GTS a debutat în luna octombrie a acestui an. Automobilul construit special pentru circuite are sub capotă un motor cu şase cilindri twin turbo, de 3.0 litri volum, care dezvoltă 500 de CP şi 600 de Nm (cu 69 de cai şi 50 de Nm mai mulţi decât are un M4 standard). Cutia de viteze este una robotizată cu şapte rapoarte şi două ambreiaje.

M4 GTS a primit şi un sistem de evacuare a gazelor din titan, alături de un sistem de injecţie cu apă.

Coupeul accelerează până la 100 de km/h timp de 3.8 secunde, până la o viteză maximă de 305 km/h. Timpul înregistrat pe Nurburgring este mai bun cu 24 de secunde decât cel pe care l-a arătat BMW M4 stoc.

La sfârşitul lunii noiembrie, compania BMW a anunţat că toate cele 700 de exemplare programate spre a fi produse – au fost vândute, la un preţ de start de 142.600 euro per unitate.

Vezi mai multe: BMW a anunțat cel mai puternic coupe din gamă! (foto+video)

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/