Winkelmann: Un SUV cu sigla RS va fi arătat la Geneva. Presa: Ar putea fi noul Audi RS Q5

Şeful brandului Audi Sport, Stephan Winkelmann, a anunţat practic premiera unui SUV cu siglă RS care va fi demonstrat publicului în luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Declaraţia managerului a fost citată de Motoring.

Cei de la Audi Sport planifică să dezvolte până în 2020 încă opt maşini performante RS. Primul model din această listă ar putea fi noul Audi RS Q5.

RS Q5 se va alătura modelelor “fierbinţi” RS3, RS Q3, TT RS, RS6, RS7 şi R8. În familia sa, maşina va fi poziţionată peste varianta recent prezentată SQ5.

Vezi şi: (foto/video) Detroit 2017: Premieră mondială – Noul Audi SQ5

Nicio informaţie referitoare la caracteristicile tehnice nu a fost dezvăluită, însă se crede că sub capotă va sta un motor produs de Porsche şi anume unitatea de 2.9 litri, pe care o vor primi alte modele care urmează a fi lansate – RS4 şi RS5.

Static photo, Colour: Garnet red

Unitatea de propulsie va produce cel puţin 450 de cai şi 600 de Nm şi nu este exclus faptul că ar putea fi generaţi şi de agregatul de producţie proprie modernizat, cel de pe SQ5.

Acceleraţia va trebui să fie mai mică de 5 secunde, iar viteza maximă ar putea depăşi 250 km/h. Evident, nu va lipsi tracţiunea integrală de firmă quattro.

Preţul unui asemenea crossover la sigur nu va fi mai mic de 80.000 de euro.

Vezi şi: S-a aflat ce vor avea sub capotă noile Audi RS4 Avant, RS5 Coupe şi RS5 Sportback

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/