in ,

A furat o mașină și a înțeles asta abia peste două săptămâni

O pensionară din Canada, a plecat din parcarea unui supermarket fără ca să își dea seama, cu o altă mașină decât cea cu care a ajuns acolo. În loc să urce într-un sedan de culoare neagră, pensionara a urcat într-un crossover de aceeași culoare.

Totul a ieșit la iveală atunci când managerul unei companii ce oferă în chirie automobile s-a adresat la poliție cu o plângere în care declara că o clientă a returnat un Infiniti QX50. Interesant este că aceeași clientă a închiriat de fapt un alt automobil.

Infiniti QX

După ce reprezentanții poliției locale au discutat cu managerul și clienta pensionară s-a dovedit că cea din urmă cu adevărat a închiriat un automobil, doar că mașina închiriată era un Nissan Sentra.

După cum a declarat pensionara, cu două săptămâni înainte de a se afla de această situație, a mers cu Nissan-ul într-un supermarket, iar după ce și-a făcut cumpărăturile a plecat, din câte a crezut, în mașina cu care a venit.

Nissan Sentra

Ulterior s-a dovedit că pensionara a putut pleca cu mașina greșită inclusiv din cauza faptului că proprietarul modelului Infiniti a uitat cardul de pornire în interiorul automobilului, care era dotat cu un sistem de pornire fără cheie, la fel ca și Nissan-ul. Cel din urmă a stat parcat timp de două săptămâni în parcarea supermaketului.

Într-un final poliția nu i-a înaintat pensionarei vreo acuzare, considerând că, clienta companiei de Rent a Car nu a procedat cu intenție rea. Cu mult umor la această situație a reacționat și proprietarul crossoverului, care după ce a raportat că i-a fost furată mașina, a mers în aceeași companie de chirie auto pentru a obține o mașină temporar.

buton subscribe