in , ,

“A luat foc” când a aflat că a fost minţit. Unui moldovean i-a fost “împins” un Lexus cu kilometraj întors

“O nouă inspecţie. Lexus CT 200h. Mașina arată superb. Două elemente lucrate, aproape insesizabil. Interior frumos, an de producție mai proaspăt. Deci toate bune și frumoase, doar că la o verificare a codului VIN în bazele de date mașina avea 220.000 km (astăzi are 140.000+) în luna august, tot atunci când a și fost exportată către Moldova.”

Aceasta este pe scurt istoria unei noi maşini a cărui odometru a fost modificat, povestită de colegii de la Auto Inspect, care au şi întors cărţile pe faţă după ce au verificat-o la comandă. Capitolul cel mai interesant din toată această istorie este că actualul proprietar nu cunoştea nimic despre asta.

Automobilul este în prezent în vânzare în Chişinău şi este într-o stare bună, acesta şi fiind motivul pentru care un client s-a arătat interesat să îl cumpere. Acesta a apelat la serviciile Auto Inspect pentru o verificare şi a aflat că are un kilometraj sucit, însă pentru el nu a contat acest lucru!

Chiar dacă are un odometru modificat, atât clientul, cât şi reprezentantul Auto Inspect au calificat starea autoturismului destul de bună şi târgul s-ar fi încheiat cu succes, însă nu s-a ajuns la un consens privind preţul final, care este de sub 13.000 de euro.

Un caz similar cu o maşină similară: (foto) O maşină în stare perfectă, dar cu peste 80 de mii de km întorşi, va ajunge curând în Moldova

Acum, partea cea mai interesantă a situaţiei. Actualul proprietar al maşinii, care i-a fost adusă din străinătate în luna august a acestui an, “a luat foc” aflând şi el de la reprezentantul Auto Inspect că a fost mințit și tras pe sfoară. De aceea, a solicitat și i s-a oferit și lui raportul, urmând acum să se clarifice cu vânzătorii anteriori.

“Iată așa, dragi urmăritori, luptăm cu fărădelegile care sunt trecute cu vederea de organele competente și pe deasupra, ne alegem și cu tot felul de cretini care vor să ne saboteze (cu privire la unele persoane care nu sunt mulţumite de activitatea Auto Inspect). Scuzată să ne fie lirica! Aveți grijă la ce cumpărați. Videoclipuri pe net găsiți o mulțime, la cum să verificați un automobil și să economisiți astfel câteva sute de lei. Câștigați în schimb câteva sute de euro în minus, când astfel de pagube sunt depistate!”, se arată în textul unei postări de pe pagina Auto Inspect.

Vezi şi: Constantin Mihalachi: De ce autoritățile din Moldova nu documentează la importul în țară mașinile accidentate?

Iti place articolul?