in ,

Accesorii originale Toyota – ușor de asamblat, ușor de călătorit

Articol de: Toyota Moldova

Cu ocazia sezonului de vacanţă, în centrul oficial ale Toyota din Republica Moldova puteţi găsi cele mai bune oferte pentru accesoriile originale Toyota.

Pregătindu-vă pentru vacanţa mult aşteptată, trebuie să aveţi grijă de lucrurile de care aţi putea avea nevoie în drum.

Toyota Travel Pack for Dealers Final 1600x900 RO

Dacă sunteţi un adept al activităţilor în aer liber sau pur şi simplu a călătoriilor cu automobilul, cu siguranţă o să vă prindă bine accesoriile originale Toyota, ce vă pot fi necesare într-o călătorie de lungă durată.

Un companion necesar în timpul oricărei călătorii într-o ţară străină este un navigator multifuncţional modern. Sistemul multimedia Toyota Touch 2 cu unitatea de navigare Go este dotat cu hărţile rutiere ale ţărilor din Europa*. Este mult mai uşor să alegeţi locurile pe care doriţi să le vizitaţi cu funcţia Google Street View**. Cu ajutorul acesteia, chiar înainte de a porni în călătorie, puteţi accesa fotografii panoramice ale străzilor bine cunoscute, ale monumentelor de arhitectură sau a rezervaţiilor naturale.

Confortul este o parte inerentă a oricărei călătorii, astfel alegând accesorii pentru călătorie descoperiţi noi oportunităţi de a vă lansa în aventuri.

Un suport sigur de biciclete facilitează transportul acestora, oferind confort şi siguranţă. Nu este nevoie decât să alegeţi varianta convenabilă pentru Dvs: montare pe cârlig de remorcare sau pe plafon. Montarea bicicletelor pe cârligul de remorcare nu prevede nicio dificultate, iar, dacă este necesar, acesta poate fi demontat cu uşurinţă şi este comod de depozitat. O caracteristică importantă a montării bicicletei pe plafonul autovehiculului rezidă în profilul special modelat, care fixează bicicletă în poziţie verticală în condiţii de siguranţă.

Cutiile bagaj de formă aerodinamică ale Toyota vă oferă confortul maxim în orice călătorie, dar şi creează oportunităţi suplimentare pentru aventuri. Utilizarea cutiilor bagaj permite amplasarea tuturor lucrurilor necesare, fără ca acestea să ocupe spaţiu în automobil. În cutiile bagaj puteţi plasa cu uşurinţă saltele gonflabile, corturi, precum şi bărci gonflabile şi chiar vâsle.

Toyota are grijă şi de călătorii mai mici, oferind o gama largă de scaune pentru copii pentru orice grupă de vârstă. Un scaun pentru copii comod şi sigur reprezintă siguranţă şi confortul copilului Dvs. Buna dispoziţie a copilului stă la baza unei bune atmosfere în maşină.

Plecând într-o călătorie, aveţi grijă de confortul şi siguranţă Dvs. vizitând Toyota Centru Chişinău „Continent” din Republica Moldova şi profitând de ofertele avantajoase pentru accesoriile originale Toyota.

Toyota va urează o călătorie bună, o experienţă de neuitat şi să profitaţi de plăcerea de a conduce automobilul Dvs.

P.

* Hărţile de navigaţie sunt actuale la dată instalării, sunt furnizate „ca atare” şi nu implică nicio garanţie privind utilizarea într-un anumit scop, gradul de acoperire şi calitatea datelor. Hărţile sunt utilizate la discreţia şi pe propriul risc al utilizatorului.

** Accesul la serviciile online din salonul automobilului este posibil doar cu condiţia că telefonul Dvs. să funcţioneze în calitate de router pentru stabilirea unei conexiuni Internet. Utilizarea serviciilor online este contra plată, transferul de date urmând a fi achitat în conformitate cu termenii şi condiţiile planului tarifar ale operatorului Dvs. de telefonie mobilă. Utilizarea sistemului Bluetooth implică posesia unui telefon cu funcţie compatibilă.

Accesibilitatea serviciilor, prin sistemul Bluetooth, cum ar fi puncte online de căutare ce pot prezenţa interes, depinde de compatibilitatea cu telefonul mobil ce dispune de Bluetooth (protocoalele DUN sau PAN Bluetooth) şi de prezenţa unei cartele SIM active. În plus, operatorul de telefonie mobilă trebuie să autorizeze utilizarea telefonului mobil pe post de router (pentru detalii, contactaţi operatorul de telefonie mobilă).

Pentru informaţii suplimentare despre Toyota, inclusiv despre preţuri, contactaţi Toyota Centru Chişinău „Continent” din Republica Moldova.