in , ,

Accidental, prima imagine cu noua generaţie Renault Scenic a ajuns pe Internet

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au publicat, accidental, o imagine a noii generații Renault Scenic, monovolumul francez dezvoltat pe platforma lui Megane.

628443l

Renault a pregătit o mulțime de premiere pentru ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva. Constructorul francez va renaște brandul sportiv Alpine și va continua împrospătarea gamei cu o nouă generație a modelului Scenic. În așteptarea primelor imagini oficiale, organizatorii Salonului Auto de la Geneva au publicat accidental o imagine cu monovolumul francez.

Citeşte şi: (foto/video) Conceptul Alpine Vision prefigurează apariţia unui sportcar şi renaşterea unei mărci franceze

Așa cum anticipam, el va împrumuta liniile de design ale fratelui mai mare, Espace, va poziționa logo-ul Renault supradimensionat în centrul unei grile simplificate, va avea o capotă cu nervuri, va oferi ornamente din plastic lucios sau cromate la nivelul întregii caroserii și va include în lista de opționale jante în două culori.

Espace-14

Despre interior nu există informații, însă el va împrumuta, cel mai probabil, materialele și tehnologia lui Megane, inclusiv afișajul central de 8.7 inch, amplasat vertical.

Espace-45

Noul Renaut Scenic este dezvoltat pe aceeași platformă modulară CMF a grupului francez, ceea ce înseamnă că ar urma să ofere motorizări diesel și benzină similare cu cele ale lui Megane. Plaja de puteri va fi cuprinsă înre 90 și 205 cai putere. În 2017, atunci când Megane va primi și o versiune hibridă, este posibil să vedem același ansamblu transplantat și lui Scenic.

Citeşte şi: (foto) Premieră: Noul Renault Megane Estate GT

Sursa: Automarket

Iti place articolul?