in ,

Acum poţi comanda o Toyota C-HR cu tracțiune faţă şi CVT Multidrive S

Articol de: Toyota Moldova

Toyota Centru Chișinău “Continent” din Republica Moldova anunţă că începe procesarea comenzilor pentru noua versiune a crossoverului Toyota C-HR 2017 cu tracțiune faţă, dotat cu un motor turbo eficient și econom de 1.2 litri volum.

Motorul 1.2 D-4T cu CVT Multidrive S poate fi instalat pe vehicule cu tracțiune faţă în trei configurații: Active, Style și Premium. De exemplu, modelul Active este echipat cu un sistem Cruise Control, iar modelele Style și Premium sunt produse din uzină cu geamuri fumurii. Mai mult ca atât, modelul Premium vine cu un habitaclu cu tapițerie combinata din piele, un sistem audio JBL cu amplificator și 9 boxe.

Modelul Style este, de asemenea, disponibil într-o gamă variată de culori combinate ale caroseriei. Combinația pavilionului negru cu una dintre cele cinci culori – alb, albastru, roşu și două nuanțe de gri – vor imprima exclusivitate automobilului Dvs.

Datorită motorului cu o capacitate de 116 CP și 185 Nm, automobilul accelerează până la 100 km în 11.1 secunde. În urma combinării sistemului de tracțiune fata cu motorul turbo, Toyota C-HR a devenit și mai econom. Consumul de combustibil în ciclu combinat constituie 6 litri la 100 km, iar emisiile de CO2 de până la 137 g/km*. Motorul turbo modern cu o capacitate de 1.2 litri corespunde noului standard de mediu EURO 6, iar CVT Multidrive S de ultimă oră garantează controlul lin și plăcerea de a conduce.

Toyota C-HR 2017 este construită pe cea mai nouă platformă Toyota New Global Architecture. Prin urmare, nu mai este nevoie să se caute un compromis între designul actual și caracteristicile de conducere ale automobilului. Această decizie a permis o amplasare puţin diferită a propulsoarelor în compartimentul motorului, reducând-se astfel centrul de greutate, ceea ce a permis constructorilor să reducă și din linia capotei.

Noul crossover cu un design fantastic reprezintă mișcarea în ritmurile orașului. Este un adevarat diamant în seria modelelor Toyota, anume această piatră prețioasă inspirându-i pe designeri la crearea automobilului.

Oraşul sta în loc când apare ea – noua Toyota C-HR!

P.

Pentru informații suplimentare despre Toyota, inclusiv despre preţuri, contactați Toyota Centru Chișinău “Continent” din Republica Moldova.

* Valorile indicate ale consumului de combustibil și emisiilor de CO2 sunt calculate în conformitate cu specificațiile tehnice și sunt estimative pentru modelul specific de automobil. Datele au fost obținute în condiții ideale, fără a se lua în considerare stilul individual de conducere a automobilului, calitatea  carosabilului și alți factori (trafic, vreme etc.). Indicatorii pot varia semnificativ faţă de valorile indicate și se determină doar pe cale experimentală.