in , ,

Ai îndoieli când vrei să-ţi cumperi o maşină la mâna a doua? Iată cum poţi afla istoricul acesteia

Pentru că piața auto din Republica Moldova abundă în mașini de mâna a doua, posibilitatea de a obține informații detaliate și fiabile cu privire la „biografia” autovehiculului devine mai mult decât necesară.

Acum puteţi s-o obţineţi în doar câteva minute, online, folosind Internetul sau telefonul mobil. Timpul de procesare a comenzii – un minut şi jumătate.

FOTO: quicken.com
FOTO: quicken.com

Acest serviciu este oferit în mod gratuit, în cazul în care este solicitată o informaţie sumară: număr de înregistrare, marcă, model, culoare, tipul autoturismului şi a remorcii și o puteți obține accesând link-ul: http://e-services.md/inf_vehic_sms_rom/

În caz că doriți alte informații mai detaliate, care includ peste douăzeci de caracteristici, acest serviciu va fi cu plată.

Astfel, prin internet, accesând pagina http://e-services.md/inf_vehicul_rom/, va trebui să plătiți 30 de lei. Prin operatorul de telefonie mobilă Moldcell (sms) – 60 de lei: http://e-services.md/inf_vehic_sms_rom/.

Plata se percepe numai în cazul furnizării informației integrale. În cazul în care autovehiculul nu este găsit în registru, taxa nu se va percepe, dă asigurări Centrul Resurselor Informaționale de Stat „Registru”.

FOTO: qigongfund.com
FOTO: qigongfund.com

Sursa: Ziarul Naţional