in

Anunţul zilei: Poţi deveni un prezentator al emisiunii The Grand Tour! Iată condiţiile

Compania Amazon angajează un “prezentator care să înlocuiască temporar un angajat care nu a ieşit la muncă din cauză că suferă de pneumonie”. Cei care urmăresc lumea auto îşi vor da seama instant despre cine este vorba – Jeremy Clarkson, unul din prezentatorii renumitului show despre maşini The Grand Tour.

Condiţiile pentru care prezentatorul temporar trebuie să le respecte:

“Poziția implică cooperarea strânsă cu alţi prezentatori, iar printre obligaţii se numără incendierea accidentală a diverselor lucrurilor, conducerea dezgustătoare a unor mașini grele, dar şi capacitatea de a menţine în mod arogant un punct de vedere personal, cu care nimeni şi niciodată nu va fi de acord”, se spune în textul anunţului.

Prezentatorul temporar trebuie să ştie să vorbească în faţa camerei, în timp ce conduce unele dintre cele mai rapide şi scumpe maşini de pe planetă, iar capacitatea de a nu le accidenta este un avantaj! :)

De asemenea, candidatul care va putea trimite un CV trebuie să aibă evident un permis de conducere, să ştie limba engleză (britanică), să aibă “abilităţi bine dezvoltate de lăudăroșenii şi exagerări” şi nu mai puţin de 6.5 milioane de abonaţi pe Twitter sau oricare reţea de socializare similară.

Mai mult, se preferă candidaţi de statură înaltă şi cu păr creţ (aproape similari cu Jeremy Clarkson).

FOTO: halfanorange.co.uk

Despre faptul că Jeremy Clarkson a fost internat în spital cu pneumonie am aflat la începutul lunii august. Acesta a declarat că medicii i-au spus că şi-ar putea pierde viaţa dacă nu le va asculta recomandările. În acelaşi timp medicii au menţionat că viaţa prezentatorului se află în afara oricărui pericol.

Vezi şi: „Doamne-ajută”. Jeremy Clarkson a fost internat în spital! Iată ce a păţit prezentatorul

Perioada îndelungată de recuperare a lui Clarkson ar putea pune beţe în roate pentru filmarea celui de-al doilea sezon. Din această cauză Amazon caută la modul serios un înlocuitor temporar.

Vezi şi: Jeremy Clarkson i-a găsit lui Richard Hammond un loc de muncă pe care îl poate face într-un picior

Iti place articolul?