in , , ,

Arată foarte bine! Noul Lexus ES se prezintă în primul teaser video oficial

Cel mai popular sedan Lexus va debuta într-o nouă generaţie deja peste câteva zile în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Toate detaliile urmează să le aflăm curând, însă până atunci producătorul doreşte ca să ne fascinăm cu formele modelului care fără nicio îndoială are cel mai reuşit design exterior din segment.

După o primă imagine în care ne-a fost arătată doar grila radiatorului, acum putem vedea maşina din mai multe părţi, inclusiv printr-un prim teaser video oficial.

Din informaţiile care există în spaţiul online aflăm că noul Lexus ES va fi construit pe baza platformei TNGA-K, folosită pe noile sedanuri Camry şi Avalon. Designul exterior şi interior va fi inspirat din cel al fratelui mai mare Lexus LS.

De asemenea, s-a vehiculat anterior că noul ES va înlocui tocmai două maşini Lexus: vechea generaţie ES şi modelul GS, ultimul care nu a demonstrat cifre îmbucurătoare la capitolul vânzări.

În acest caz, noul Lexus ES ar putea fi oferit opţional şi în premieră cu un sistem de tracţiune integrală. De asemenea, va intra pe acele pieţe unde în prezent se mai vinde GS, în primul rând cele europene, unde preferată va fi versiunea sa hibridă.

Vezi mai multe detalii despre noul Lexus ES: (foto) Vine în curând pe piaţă! Noul Lexus ES este gata şi aşteaptă ziua de 25 aprilie

buton subscribe