in ,

Aşa maşină nu ai mai văzut! Un Ferrari din 1978 cu televizor şi cameră video spate a fost vândut la licitaţie

(update) Un entuziast a luat maşina în schimbul a 93.500 de dolari!

Un Ferrari cu totul neobişnuit faţă de câte am văzut până acum va fi vândut la licitaţie la mijlocul lunii ianuarie a anului 2018.

Automobilul sport i-a aparţinut renumitului şi regretatului George Barris, cunoscut pentru crearea Batmobil-ului care a apărut în serialul tematic difuzat în anii ’60, dar şi a maşinii numite K.I.T.T. din serialul Knight Rider.

Aflăm că Barris şi-a cumpărat acest Ferrari 308 GTS în caroserie Targa în anul 1978, la trei ani de la startul producţiei modelului. Evident, maşina nu a fost lăsată în starea sa originală, ci modificată după propriile gusturi, pe alocuri ciudate, ale americanului.

Vezi şi: (foto) O decapotabilă Ferrari, construită în doar opt exemplare, a fost vândută pentru o sumă enormă de bani

Caroseria automobilului a fost vopsită într-o nuanţă aurie, iar drept contrast, atât la interior cât şi la exterior, au fost folosite nişte dungi care imită drapelul italian.

Spre deosebire de un 308 GTS obişnuit acest exemplar mai are nişte aripi extinse cu panouri suplimentare, nişte roţi foarte late cu jante aurii BBS, pe lângă bare de protecţie şi o grilă a radiatorului modificată.

Vezi şi: (video) Cel mai rar Ferrari care poate dezvolta peste 360 de km/h şi despre care nu ai ştiut

Habitaclul e “cer şi pământ” faţă de cum l-a făcut Ferrari din uzină. George Barris şi-a montat un panou de bord digital, un telefon NEC, un televizor compact de la Sony, sistem audio de la Kenwood, cameră video spate şi un panou cu o tastatură prin care se introduce un cod al unui sistem de securitate!

Vezi şi: (video) Şi rablele au un preţ. Iată la cât a fost evaluat acest Ferrari unic, abandonat în garaj 40 de ani

Acest Ferrari 308 GTS ascunde sub capotă un motor V8 care produce 240 de CP. Cutia de viteze este una manuală cu cinci trepte. Pe odometru este indicat un parcurs de doar 12.800 de kilometri.

Deocamdată nu se cunoaşte câţi bani se doresc în schimb pe o astfel de maşină unică.

Vezi şi: (galerie foto) Maşină exclusivă! Primul din cele şase Ferrari Sergio se vinde