in ,

Audi va prezenta până la sfârşitul verii supercarul electric PB18 e-tron

Audi va dezvălui o premieră mondială în weekend-ul când se va desfăşura Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach din California. Este vorba despre conceptul unui supercar cu propulsie electrică, numit PB18 e-tron.

Denumirea abreviată a showcar-ului care se pregăteşte se referă la locul unde se va desfăşura premiera sa şi anul debutului. De asemenea, numele său aminteşte de câştigătorul Audi R18 e-tron din cursa de 24 de ore de la Le Mans, a cărui tehnologii au fost folosite drept sursă de inspiraţie pentru crearea unor detalii ale conceptului. Audi PB18 e-tron a fost dezvoltat de către noul centru Malibu Design Loft.

Noul automobil conceptual va fi prezentat iniţial în ziua de 23 august pe circuitul de curse Laguna Seca. Ulterior acesta va putea fi văzut la renumitul show de prezentare a vehiculelor “The Quail” din 24 august, iar la 25 august va fi dus încă o dată pe Laguna Seca. Pentru ultima dată va putea fi admirat acolo duminică, 26 august 2018, la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. În paralel cu premiera mondială a showcar-ului, Audi va prezenta o gamă largă de mașini de epocă și vehicule performante.

Pebble Beach Car Week, care are loc în fiecare august în și în jurul orașului californian de coastă Monterey, a fost mult timp considerat cel mai important forum din lume pentru iubitorii de automobile rafinate. Interesul nu este limitat aici doar la mașinile de epocă, ci şi pentru automobilele conceptuale sau cu o tehnologie vizionară.

Vezi şi: (video) Audi şi-a anunţat planurile de viitor. Printre ele se numără şi noul e-tron GT

What do you think?