in

AURUS a început procesarea comenzilor pentru noul Senat. Câţi bani trebuie plătiţi în avans

Unul dintre dealerii mărcii AURUS a început să proceseze comenzi de la potențialii cumpărători.

La momentul de faţă se acceptă solicitări doar pentru sedanul Senat (mai târziu pentru limuzină), iar un avans care este necesar de făcut în acest sens constituie 1.5 milioane de ruble (aproximativ 20.000 de euro). Însă, nici termenii de livrare, nici preţul integral şi nici nivelul de echipare nu este specificat expres în contract.

Colegii de la Vedomosti, citând un reprezentant al companiei Avilon, informează că prețurile oficiale pentru AURUS Senat vor fi anunțate în ianuarie. Conform datelor preliminare, costul mediu al mașinii va fi de 10 milioane de ruble (130.000 de euro). Primele livrări către clienți sunt programate pentru vara anului care vine.

Anterior s-a anunţat că numărul de precomenzi a depășit capacitatea actuală de producție a AURUS Motors. La momentul de faţă, de asamblarea maşinilor se ocupă centrul de cercetări NAMI, dar care nu poate produce mai mult de 150 de mașini pe an. Din 2021, producția va fi ajustată la facilitățile Sollers, cu ajutorul cărora producția va creşte la cinci mii de automobile pe an.

AURUS Senat oficial Moscova 2018 6

Vehiculele AURUS, care sunt deocamdată planificate pentru a fi construite într-un număr limitat, vor fi de asemenea disponibile pentru vânzare liberă, dar acest lucru nu se va întâmpla până anul viitor. Vânzarea autoturismelor va fi efectuată de grupurile de distribuitori Avilon și Panavto. În plus față de vânzările de pe piața internă, automobilele AURUS vor fi exportate în șase țări.

Amintim că AURUS intenţionează să prezinte în premieră europeană sedanul şi limuzina Senat în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2019.

Vezi şi: (foto) SUV-ul AURUS Komendant s-a dovedit a fi mai mic decât monovolumul Arsenal

Vezi şi: (video) Vladimir Putin, la volanul unui AURUS Senat pe un circuit de Formula 1

buton subscribe