in ,

AutoBlog.MD este cel mai vizitat site de știri auto din Moldova

Lansat în decembrie 2015 și dezvoltat de o echipă de profesioniști, AutoBlog.MD a devenit foarte rapid sursa numărul 1 de informare pentru pasionații de automobile din Republica Moldova. În februarie 2016 site-ul nostru a înregistrat mai bine de 210.000 de vizite și în jur de 93.000 de vizitatori unici potrivit Google Analytics. În același timp Biroul de Audit al Tirajelor și Internetului din Moldova cunoscut pentru calculul mai strict și metodologia proprie de calculare a audienței anunță peste 134.000 vizite în februarie 2016.

În acest sens le mulțumim atât vizitatorilor noștri cât și partenerilor de la UNIMEDIA împreună cu care pregătim proiecte interesante.

MK3_1577

AutoBlog.MD mai vizitat decât cei mai apropiați concurenți AutoExpert.MD, AutoStrada.MD și PiațaAuto.MD.

Astfel, potrivit informațiilor livrate de site-ul Similarweb.com, în februarie 2016 AutoBlog.MD a fost pe de parte cel mai vizitat site de știri auto din Moldova. Și iată rezultatele înregistrate de AutoBlog.MD în comparație cu colegii noștri de la AutoExpert.MD, AutoStrada.MD și PiațaAuto.MD în februarie 2016:

AutoBlog.MD – 210.000 de vizite

AutoExpert.MD – 65.000 de vizite verificate prin Google Analytics

AutoStrada.MD – 45.000 de vizite (datele din ianuarie 2016) verificate prin Google Analytics

PiațaAuto.MD – 49.700 de vizite estimate.

Remarcăm că și pe Similarweb.com, doar site-urile AutoBlog.MD, AutoExpert.MD și AutoStrada.MD au oferit accesul către accountul de Google Analytics pentru ca aceste date să fie verificate.

AutoBlog.MD rămâne singurul site auto din Moldova care a aderat la studiul de calculare a audienței Gemius

Ne-am dorit să fim transparenți de la bun început cu vizitatorii și partenerii noștri, astfel încât datele livrate de noi mereu să poată fi verificate. Astfel, în decembrie 2015 site-ul nostru a aderat la studiul de calculare a audienței Gemius care are o metodă de calcul mai strictă decât Google Analytics.

bati

Astfel, potrivit Gemius și a datelor publicate pe site-ul Bati.MD, AutoBlog.MD a înregistrat 134.200 de vizite, 61.500 de vizitatori unici și 42.400 de vizitatori absolut unici în februarie 2016. Potrivit acestor date, media unui vizitator este de 3.16 pagini, în timp ce timpul mediu petrecut pe site de un vizitator absolut unic este de 241 de secunde sau aproximativ 4 minute. În plus, potrivit aceleiași surse, site-ul nostru a înregistrat o creștere de +31% luna trecută.

AutoBlog.MD își îndeamnă din nou colegii de breaslă de la AutoExpert.MD, AutoStrada.MD și PiațaAuto.MD de a adera la acest studiu pentru a oferi șansa întregii lumi de a avea acces la o statistică corectă.

Ce urmează pentru AutoBlog.MD?

La sigur lucrurile nu se opresc aici pentru AutoBlog.MD. În perioada imediat următoare, site-ul nostru va pune la greu accentul pe video! Pe lângă testele drive cu care v-am obișnuit, aflați că de săptămâna viitoare doar pe AutoBlog.MD veți putea urmări reportaje video cu sfaturi utile, cât și renumitele Second Teste în cadrul cărora testăm automobile rulate! În acest sens în curând vom face un anunț separat.

Dar surprizele nu se opresc aici deoarece AutoBlog.MD este implicat în mai multe activități despre care deocamdată nu putem da prea multe detalii și care la sigur vor place vizitatorilor noștri. Vă mulțumim că ne vizitați!

What do you think?