AutoBlog.MD este cel mai vizitat site de știri auto din Moldova

Distribuie:
 • 129
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lansat în decembrie 2015 și dezvoltat de o echipă de profesioniști, AutoBlog.MD a devenit foarte rapid sursa numărul 1 de informare pentru pasionații de automobile din Republica Moldova. În februarie 2016 site-ul nostru a înregistrat mai bine de 210.000 de vizite și în jur de 93.000 de vizitatori unici potrivit Google Analytics. În același timp Biroul de Audit al Tirajelor și Internetului din Moldova cunoscut pentru calculul mai strict și metodologia proprie de calculare a audienței anunță peste 134.000 vizite în februarie 2016.

În acest sens le mulțumim atât vizitatorilor noștri cât și partenerilor de la UNIMEDIA împreună cu care pregătim proiecte interesante.

MK3_1577

AutoBlog.MD mai vizitat decât cei mai apropiați concurenți AutoExpert.MD, AutoStrada.MD și PiațaAuto.MD.

Astfel, potrivit informațiilor livrate de site-ul Similarweb.com, în februarie 2016 AutoBlog.MD a fost pe de parte cel mai vizitat site de știri auto din Moldova. Și iată rezultatele înregistrate de AutoBlog.MD în comparație cu colegii noștri de la AutoExpert.MD, AutoStrada.MD și PiațaAuto.MD în februarie 2016:

AutoBlog.MD – 210.000 de vizite

AutoExpert.MD – 65.000 de vizite verificate prin Google Analytics

AutoStrada.MD – 45.000 de vizite (datele din ianuarie 2016) verificate prin Google Analytics

PiațaAuto.MD – 49.700 de vizite estimate.

Remarcăm că și pe Similarweb.com, doar site-urile AutoBlog.MD, AutoExpert.MD și AutoStrada.MD au oferit accesul către accountul de Google Analytics pentru ca aceste date să fie verificate.

AutoBlog.MD rămâne singurul site auto din Moldova care a aderat la studiul de calculare a audienței Gemius

Ne-am dorit să fim transparenți de la bun început cu vizitatorii și partenerii noștri, astfel încât datele livrate de noi mereu să poată fi verificate. Astfel, în decembrie 2015 site-ul nostru a aderat la studiul de calculare a audienței Gemius care are o metodă de calcul mai strictă decât Google Analytics.

bati

Astfel, potrivit Gemius și a datelor publicate pe site-ul Bati.MD, AutoBlog.MD a înregistrat 134.200 de vizite, 61.500 de vizitatori unici și 42.400 de vizitatori absolut unici în februarie 2016. Potrivit acestor date, media unui vizitator este de 3.16 pagini, în timp ce timpul mediu petrecut pe site de un vizitator absolut unic este de 241 de secunde sau aproximativ 4 minute. În plus, potrivit aceleiași surse, site-ul nostru a înregistrat o creștere de +31% luna trecută.

AutoBlog.MD își îndeamnă din nou colegii de breaslă de la AutoExpert.MD, AutoStrada.MD și PiațaAuto.MD de a adera la acest studiu pentru a oferi șansa întregii lumi de a avea acces la o statistică corectă.

Ce urmează pentru AutoBlog.MD?

La sigur lucrurile nu se opresc aici pentru AutoBlog.MD. În perioada imediat următoare, site-ul nostru va pune la greu accentul pe video! Pe lângă testele drive cu care v-am obișnuit, aflați că de săptămâna viitoare doar pe AutoBlog.MD veți putea urmări reportaje video cu sfaturi utile, cât și renumitele Second Teste în cadrul cărora testăm automobile rulate! În acest sens în curând vom face un anunț separat.

Dar surprizele nu se opresc aici deoarece AutoBlog.MD este implicat în mai multe activități despre care deocamdată nu putem da prea multe detalii și care la sigur vor place vizitatorilor noștri. Vă mulțumim că ne vizitați!


Distribuie:
 • 129
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...

19 Responses

 1. Ion spune:

  Bravo. In primul rind pina ce un site democrat. Da sa stiti ducem lipsa de materiale autohtone. Nu ne intereseaza mercedesuri si alte bijuterii astea is pentru lodari moldovenesti. VREM VIATA REAL A SOFERULUI MOLDOVAN CARE VIND CASA SA-SI CUMPERE O MASINA CARE SE IMBATA SI O TRASNESTE IN STILP SI OMOARA ALTI CAMARAZI DUPA CARE SE DUCE LA DUBA SI DEVINE ZAK SI AUTOMAT DEVINE SI FAN LA CINTECE BLATNIE.

 2. Mihai spune:

  Pai asta noi toti vrem cit mai multa realitate. De exemplu cum mecanicii din service auto testeaza masini gen accident de la mall ciocana. Cum companii de asigurare gen nu spun care fac lucru de bataiue de joc. CUM PENTRU O PIESA CARE TREBUIE INLOCUITA SI COSTA 90 DE LEI TE POARTA CU MASINA PE DRUMURI DE VREO 400 DE LEI.

 3. Anton spune:

  Consider ca ar trebui mai multa realitate. Da ne place sa vorbim frumos da realitatea e asa de spurcata dar e reala si mortii is reali= si au si mormint si adresa. Zilnic garantez minim 1000 de betivi se urca la volan. IN PRIMUL RIND SUNT SOFERI CARE SE URCA NUMAI DACA SE IMBATA. ALTII SE IMBATA PIERD CHEILE DA PINA LE CAUTA PE JOS CAD SI SE SCOALA A DOUA ZI. sfaturi pentru femei a caror barbati beu si se urca la volan. cum sai furi cheile ce sa faci daca vrea sa te bata ca nu vrei sa i dai cheile. CUM IN MASINA DE 5 PASAGERI POT INCAPEA PESTE 10. cum picii se duc la discoteca si ajung in reanimatie si tot asa, IACA CE TREBUIE O REALITATE CRUNTA SI REALA, ajunge cu povesti si lumea in roz, AVEM NEVOIE SI ARTICOLE DESPRE BLEGII KISINAULUI LA CARE KLAXONUL SERVESTE CA A PATRA PEDALII PENTRU ELIBERAREA STRESULUI, vreau si despre burduhosi sa aflu ceva adica cei care parcheaza la 30 cm de usa de intrare, DA CU FRAERII MALDOVEI CUM RAMIINE CEI CARE AU BANI DE MASINI DE PESTE 50 OOO EURO DA NU AU BANI DE PARCARE, vreau si despre soferi parinti care isi duc odraslele in lux da cind merg pe drum skuipa pe alti kopii si intentionat is stropesc si daca cineva le-a obijduit odrasla le arata cu degetul la roti si spun: uite acolo poate fo locul tau!!! SA LUPTAT DECI CU BLEGII SI PROSTOLANII MOLDOVEI! SAI EDUCAM PE SKRIBOSI SI PORCII MOLDOVEI!!! jos burduhosii si spurcatii moldovei! HAI SA FIM SINCER ASTA E REALITATREA, uitativa la protv situl care ne pune la curent cu orice moarte pe drum si asta e sub 1% ca nu dvdeste saraca peste tot, moarte e mai rapida da voi trebuie sa dovediti!!!

 4. Ina spune:

  Needucatia soferilor, geamurii fumurii de parca acolo merge nu stiu cine da in realitate un sufel pedepsit de viata. Bespredelu marsutnicilor si taxistilor si pietonilor si celor cu numere straine trebuie mediatizat. Mai putin reclama din salon ca maldavenii annul acesta vor cumpara in jumate fatsa de anul trecut. Se vede un an rau asa ca sa ne ocupam acolo unde este informatie adica la problema maldaveneasca.

 5. Buric spune:

  Iaca ce asteapta poporul. New Mercedes E Class nu ne intereseaza. El nui pentru moldoveni. Masini lituaniene si bulgarene si prednistrovene care sunt vreo 100 000. Masini rable ruginnite cu frina de mina si fara. Masini cu acumulator de forma. Masini lasate nu stiu pe unde care sunt peste 10 000 si ocupa numai loc. Bucati de masini care atirna pe unde vrei. Daca sa facem un reportaj si dam premiu o inghetata Plombir garantez cel putin 300 de locatii in Chisinau. GARANTEZ VA FI VESEL VOM MURI DE RIS DE PROSTIA MOLDOVENEASCA. Un Relaity show de care nici america nu are.

 6. Anton spune:

  Asa cum era cu video de la vama Rominiei: despre Vanea cel mai sincer contrabandist. AVEM NEVOIE DE BETIBVANUL LUNII LA VOLAN, KLAXONUL LUNII, OPERATIUNEA STIKLA NEAGRA, OPERAIUNEA STATIONEZ SI MA URINEZ UDE VREU CU MASINA EA MA DUCE SI ADUCE. Hai sa fim seriosi nu vorbesc din pod. Asta e realitatea. Un mercedes E class e cumparat de maxim 30-50 intr-un an. INCALCARI SPECIFICATE MAI SUS IS CU MIILE ZILNIK. Unde e realiatea si care este ea?

 7. Anton spune:

  Nu atingem politica! Uitam de dinsa! Aratam prostia moldovanului care ocupa 99% din viata lui. Ajunge de mediatiza numai ceea ce este bun adica 1% ca iaca o actrisa sio luat un Porshe da alta o dat foc da a treia si schimbat masina. Cine sunt ei? Aratam cealalta latura a societatii 99% Va garantez Nr 1 in MD la traffic.

 8. Anton spune:

  Cei care vor Pozitiv este Luxury Chanel. Te uiti si visezi. No stress! Pe urma esi dupa bere si calci pe scari unde nu trebuie si miroase urit. Dupa asta esti inervat si nu vezi cum treci drumul. Tu nu vezi pe tine nu te vede. Vine Baha to dezbate. Pe urma vine PRoTV te filmeaza si unde peste o ora vine si salvarea cu slujba 188. ASTA E REALITATEA CURDA IN MD. uitatica numai citi morti avem in o luna in MD? spun povesti din cer? si asta e doar inceputul anului!

 9. Joy spune:

  Biggest Reality Show. Ha ha ha

  Inca turisti or mai incepe pe aici sa vina.

  Asta ca si istoria cu Borat din Kazahstan.

  Ha ha ha

 10. Multa Realitate spune:

  Scandal la Inspectoratul de Politie Ialoveni. Un barbat, retinut dupa ce politistii sustin ca ar fi condus beat: „stateam langa masina cu cativa prieteni la un pahar de bere”

  Volkswagen-ul implicat in accidentul de la Ciocana in urma caruia 2 persoane au murit apartine unui avocat: La volan era mecanicul care trebuia sa repare masina – VIDEO

  Grav accident in Romania. Un autocar de pe ruta Chisinau – Paris s-a rasturnat la intrarea in Pascani. 4 moldoveni, la spital: unul se afla in stare grava – VIDEO

  Cad moldovenii ca frunzele toamna

 11. Multa Realitate spune:

  Vrem adevarata realitate asa cum este ea fara roz si zefir!

 12. Moldovanul pe Luna spune:

  Da voi stiti ca moldovenii vor sa cucereasca spatiul cosmic?

  Rectorul Universității Tehnice din Moldova, Viorel Bostan susține că satelitul moldovenesc este pe ultima sută de metri în ceea ce privește infrastructura acestuia.
  La sfârșitul acestui an, satelitul ar putea fi lansat pe orbita terestră de unde acesta va scana teritoriul țării.

  NU ma mir daca peste 100 de ani cele mai bune masini de pe planeta se vor produce sub marca KISINEW.

  Posibil va fi reglat si exportul spre alte planete a sistemului solar.

 13. Auto Realitatea spune:

  O tanara de 17 ani care ar fi incercat sa traverseze strada neregulamentar a fost lovita de o masina de marca Volkswagen.

  Saptamina asta e saptamina nenorocirilor marcilor Wolswagen si Busicilor.

  Impact violent la granita cu Moldova: Un sofer a intrat cu microbuzul in poarta punctului vamal: un pasager a murit pe loc

  Iaca tie si realitate.

  DACA AR FI UN PANOU LA FEL DE MARE CA DATORIA SUA MOLDEVENII SI-AR PUNE PICIOARELE IN CAP.

  Strasnic.

  Asta e directia.

  Nu stiu pe cine intereseaza Auto Luxury mai ales ca pe lux pun mina 0.001% din moldoveni de 10 ori mai mult pun mina pe lux poderjanii restul inca de 100 de ori mai mari traiesc clipa citeva saptamini.

  Care e adevarul atunci cind presa umbla cu okelari roz?

 14. Auto Neprofesiolizm PROTV spune:

  Accident pe strada Decebal din capitala. Un microbuz de pe ruta 120 s-a ciocnit pe trecerea de pietoni cu o masina de marca Honda.

  Daca ne uitam la video ce vedem?

  DACA CINSTIT E UN HYUNDAI TUCSON NOU CA SI LA ADMINISTRATORUL SITULUI. Acei de la PROTV idee nu au in masini. Pot incurca o Pobeda cu un Maybach. Nu e prima data. Vai de capul lor.

 15. Am cautat si eu vopsit blond peste roscat si am dat de site-ul asta.

  Imi place ce ai scris si as vrea sa adaug si eu cateva cuvinte.

  Personal am fost la Jovial din Strada Sfânta Vineri, 25, București.
  care au telefon: 0748 149 599 si i-am gasit, cautand evident coafor unirii constanta
  Vreau sa spun ca am fost multumita si ca merita sa bati drumul pana in centru.

  Am vazut ca au activitate si pe facebook si au si un site misto.

  Pare sau nu a reclama, eu personal am fost super incantata si
  vreau sa ofer si altora posibilitatea de a alege. Incercati si postati si voi parerea voastra
  despre ei.