in ,

AutoBlog.MD rămâne cel mai popular site de știri auto din Moldova și în 2018!

Anul 2018 este pe cale să se încheie. Pentru echipa AutoBlog.MD, 2018 a fost un an frumos, cu greutăți și succese, dar care iată ajuns la final ne bucură foarte mult cu totalurile pe care le-am făcut!

AutoBlog.MD rămâne şi în 2018 cel mai citit website de ştiri şi articole cu tematică auto din Republica Moldova. De la începuturile acestui blog (sfârşitul lui 2014) şi până în prezent au fost publicate pe el aproximativ 10.000 de articole, iar în particular, în acest an, aproximativ o pătrime din această cifră.

Media de articole publicate lunar este de 200 de materiale, iar un record în acest sens a fost înregistrat în luna martie a acestui an, fiind plasate 277 de ştiri, în mediu pe zi câte nouă, inclusiv în zilele de odihnă.

De toate aceste știri a răspuns Alex Sîrbu, un băiat extrem de eficient, responsabil și bun în ceea ce face!

autoblog site

În acest an, AutoBlog.MD a fost vizitat de aproximativ un milion de utilizatori unici, în mare parte fiind vorba de cititori fideli. Numărul de pagini deschise de toţi aceşti oameni în toată această perioadă a fost de peste 2.87 milioane!

Cifra de accesări lunare depăşeşte în mediu 230.000, ceea ce constituie mai mult decât datele statistice similare, înregistrate în comun de site-urile concurente de pe locurile doi şi trei.

Datele statistice de care dispunem ne mai arată o creştere semnificativă a accesărilor din străinătate. În total, în 2018, AutoBlog.MD a fost vizitat de internauţi a căror adrese IP provin din peste 100 de ţări!

Cei mai activi rămân a fi concetăţenii noştri din Republica Moldova, fiind urmaţi de fraţii de peste Prut. Ulterior, cei mai mulţi ne vizitează din ţări ca: Marea Britanie, Germania, Italia, Franţa, Federaţia Rusă, Statele Unite, Spania, Polonia, etc.

Test Drive Mercedes S Class Coupe AutoBlogMD 78

Un TOP 10 al celor mai citite articole pe AutoBlog.MD în 2018 ar arăta în felul următor, însă nici unul nu a reuşit să întreacă numărul de accesări al paginii principale :)

1. (foto) Top 10 maşini ieftine care consumă mai puţin de 4 litri de combustibil la 100 de km parcurşi (42.840 de accesări)

2. Video de pe camera de bord cu accidentul în care a fost implicat Președintele Republicii Moldova (27.961)

3. Care sunt țările în care se circulă pe partea stângă şi de ce japonezii merg ca britanicii (24.409)

4. TOP 10 maşini nemuritoare, construite din fabrică pentru a rezista în timp (21.429)

5. Şeful Daimler AG prezice viitorul lumii. În particular, din 2020 va începe falimentul industriei auto (17.921, articolul deţine şi recordul de distribuiri pe Facebook direct de pe site – peste 15.800 de ori)

6. Bine de ştiut. Cum se conduce corect o maşină care are cutie de viteze automată (15.915)

7. Important! Atenţionare din partea Serviciului Vamal pentru proprietarii maşinilor cu numere străine (13.069)

8. Instrucţiuni: Cum se folosesc cablurile de curent pentru a porni o maşină a cărei baterie s-a descărcat (12.440)

9. Moldova: Procedura de obținere a permisului de conducere va fi simplificată şi a fost aprobat modelul permisului internaţional (12.236)

10. (video) Zece opțiuni de top din 2018. Cele mai bune mașini ale anului (11.430)

Cel mai popular tag (cuvânt cheie sau combinaţie de cuvinte cheie), după care s-au efectuat căutări pe AutoBlog.MD în 2018 a fost “ultimele preţuri benzină motorină Moldova” – 10.711 ori.


Pentru anul 2019 care vine, planificăm mai multe proiecte interesante, mai mult conţinut video, dar şi o schimbare a interfeţei vizuale a blogului. Vă mulţumim pentru că ne-aţi urmărit până acum şi continuaţi să faceţi asta!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi articole publicate vă îndemnăm să accesaţi clopoţelul din dreapta-jos a paginii AutoBlog.MD şi să apreciaţi pagina nostră de Facebook sau Odnoklassniki, iar pentru a vedea printre primii cele mai noi test drive-uri şi transmisiuni LIVE de pe canalul nostru de Youtube, abonaţi-vă la canalul nostru prin simpla accesare a linkului de mai jos.

buton subscribe