in ,

AutoBlog.MD testează astăzi în EXCLUSIVITATE noul Bentley Bentayga

Este primul SUV din istoria companiei Bentley și una dintre cele mai scumpe mașini de teren din întreaga lume! Bentley Bentayga, modelul care a stârnit milioane de reacții la nivel mondial și visul milionarilor, este testat astăzi în exclusivitate de echipa AutoBlog.MD.

Bentley Bentayga global media drive, Palm Springs, USA. Jan 2016 Photo: James Lipman

Redactorul șef Constantin Mihalachi va avea ocazia să testeze unul din primele exemplare ieșite din uzina Bentley care este dotat cu imensul motor W12 twin turbo de 6.0 litri ce produce 600 de cai putere și tocmai 900 Nm!

Doar 4.1 secunde îi ia acestui SUV imens să prindă 100 km/h, în timp ce viteza maximă este de 301 km/h, cifră care transformă Bentayga în cel mai rapid SUV de serie din lume! Dar stați să îi vedeți interiorul…

Bentley Bentayga (1)

Se anunță o zi plină de emoții tari și experiențe de neuitat. Celor dintre voi care vor fi nerăbdători să aștepte test drive-ul cu Bentley Bentayga pe care îl vom publica pe site săptămâna viitoare, le spunem că vom face și o transmisiune în direct de la acest test drive pe pagina de Facebook al AutoBlog.MD. Estimăm să intrăm în emisie directă pe la amiază, dar pentru orice eventualitate fiți pe fază și invitați prietenii să ne dea un Like!

What do you think?