in

AUTOVOT MOLDOVA 2018! Duelul de astăzi: Alfa Romeo Stelvio vs BMW X3!

Concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018 este în plină desfăşurare pe AutoBlog.MD! Astăzi este a 16-a zi în care toți utilizatorii/vizitatorii site-ului nostru, cetățeni ai Republicii Moldova, pot vota cea mai populară mașină lansată în țara noastră în ultimul an.

Al 15-lea duel a scos față primele două modele importante din categoria maşinilor premium – Porsche Cayenne vs KIA Stinger GT! În rezultatul voturilor a trecut mai departe în mod indubitabil SUV-ul german cu un total de 29 de aprecieri, faţă de cele doar 4 acordate fastback-ului coreean.

Astăzi se duelează alte două maşini interesante, deja din runda I din categoria maşini premium, ambele disponibile pentru a fi cumpărate direct în Moldova – Alfa Romeo Stelvio vs BMW X3! Vă reamintim că fiecare duel durează 24 de ore, iar în fiecare zi la ora 00:00 pe site va intra un nou duel. Modelele care vor acumula mai multe voturi vor merge mai departe.

autovot 29 mai

În același timp, ca voturile să fie valabile este nevoie ca votul Dvs să fie distribuit pe pagina de Facebook. Doar după ce se dă share la vot, numele Dvs va fi înregistrat în concurs. Pentru mai multe șanse de a câștiga marele premiu iPhone 8 64 GB vă îndemnăm să votați în cadrul fiecărui duel!

Partenerii AUTOVOT MOLDOVA 2018

Nu ne-ar fi reușit acest concurs fără partenerii care ne-au susținut cu organizarea AUTOVOT MOLDOVA 2018. Ne bucurăm să anunțăm că prima ediție este susținută de FELIX soluții de calitate pentru mașina Dvs (antifreeze, lichid de frână, antigel și cosmetice auto) și compania LUKOIL Moldova, care ne susține mereu și la care alimentăm toate mașinile de test cu mare încredere!

autvot 2 1