in

AUTOVOT MOLDOVA 2018! Semifinala I din categoria Maşini Accesibile: Peugeot 3008 vs Toyota Camry!

Concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018 este în plină desfăşurare pe AutoBlog.MD! Astăzi este a 13-a zi în care toți utilizatorii/vizitatorii site-ului nostru, cetățeni ai Republicii Moldova, pot vota cea mai populară mașină lansată în țara noastră în ultimul an.

Al 12-lea duel a scos față în față două modele importante – Renault Captur şi Mazda CX-5! În rezultatul voturilor a trecut mai departe crossoverul nipon cu 39 de aprecieri, faţă de cele doar 17 acordate modelului compact francez.

Astăzi se duelează alte două maşini interesante în prima semifinală din categoria maşini accesibile, ambele disponibile pentru a fi cumpărate direct în Moldova – Peugeot 3008 vs Toyota Camry. Vă reamintim că fiecare duel durează 24 de ore, iar în fiecare zi la ora 00:00 pe site va intra un nou duel. Modelele care vor acumula mai multe voturi vor merge mai departe.

autovot 26 mai

În același timp, ca voturile să fie valabile este nevoie ca votul Dvs să fie distribuit pe pagina de Facebook. Doar după ce se dă share la vot, numele Dvs va fi înregistrat în concurs. Pentru mai multe șanse de a câștiga marele premiu iPhone 8 64 GB vă îndemnăm să votați în cadrul fiecărui duel!

Partenerii AUTOVOT MOLDOVA 2018

Nu ne-ar fi reușit acest concurs fără partenerii care ne-au susținut cu organizarea AUTOVOT MOLDOVA 2018. Ne bucurăm să anunțăm că prima ediție este susținută de FELIX soluții de calitate pentru mașina Dvs (antifreeze, lichid de frână, antigel și cosmetice auto) și compania LUKOIL Moldova, care ne susține mereu și la care alimentăm toate mașinile de test cu mare încredere!

autvot 2 1