in ,

Bogaţii lumii au cumpărat tot tirajul unui hipercar care nu are un nume şi există doar pe o schiţă

În anul 2019 compania McLaren Automotive va oferi clienţilor săi primele hipercaruri care sunt cunoscute deocamdată sub numele de cod BP23.

Nu, nu este vreo greşeală. Producătorul englez le va înmâna cheile viitorilor proprietari, nu va vinde atunci maşinile, asta pentru că toate cele 106 exemplare planificate spre lansare au fost deja vândute.

Este cu adevărat o performanţă unică! Niciun alt constructor auto nu a reuşit să realizeze atât de rapid un număr destul de mare şi totodată limitat a unei maşini care există doar sub forma unei schiţe şi nici nu are vreo denumire.

mclaren-bp23

Caracteristicile tehnice şi dinamice ale viitorului automobil super sport evident nu au fost dezvăluite. Se cunoaşte doar numele de cod care se descifrează prin Bespoke Project 2, iar cifra trei indică numărul de locuri.

Hipercarul care vine peste câteva luni de zile va avea acceaşi formulă a scaunelor – 1+2 – ca şi pe legendarul McLaren F1. Noul produs va fi dezvoltat de subdiviziunea care de regulă se ocupă de personalizarea modelelor McLaren – McLaren Special Operations.

Se mai ştie că automobilul va primi un sistem de propulsie hibrid şi o caroserie făcută din materiale compozite. Creatorii afirmă că maşina va combina caracteristicile dinamice ale unui hipercar cu un nivel de confort care se poate regăsi doar în automobile din clasa Gran Turismo.

Vezi şi: (foto) În 2018 vom vedea urmaşul direct al supercarului legendar McLaren F1

Sursă: McLaren

Iti place articolul?