in

LoveLove LOLLOL WTFWTF

Când apare pe piaţă Tesla Roadster? Elon Musk anunţă un nou termen

A doua generație Tesla Roadster a fost prezentată pentru prima dată în anul 2017 şi a făcut un wow efect datorită caracteristicilor dinamice incredibile. Apoi, șeful companiei, Elon Musk, a numit câteva specificații ale mașinii, iar începerea vânzărilor a fost programată provizoriu pentru anul curent – 2020.

Totuşi, din câte se pare, hipercarul electric nu va apărea pe străzi în termenul stabilit, asta pentru că priorităţile companiei s-au schimbat, din nou.

Acum forțele principale ale Tesla sunt aruncate pentru a construi noi fabrici și pentru a lansa producția în masă de camionete electrice Cybertruck, ale căror livrări urmează să înceapă la sfârșitul anului viitor. Prin urmare, recent, Tesla a anunțat următoarea amânare a startului vânzărilor de camioane Semi, iar acum a devenit cunoscut faptul că şi debutul pe piață al modelului Roadster este amânat.

Elon Musk a ales să nu dezvăluie cronologia exactă a evenimentelor: într-un interviu acesta a declarat că lucrările la model vor fi reluate după lansarea Tesla Cybertruck. Asta înseamnă că dacă totul va merge conform planului, Roadster-ul de serie nu va apărea până în 2022.

CEO-ul a enumerat mai multe lucruri pe care Tesla le va realiza înainte de a face noul Roadster:

Cu toate acestea, există posibilitatea ca pickup-ul să întârzie să intre pe linia de producţie şi prin urmare noul Roadster să ajungă abia la primii clienţi şi mai târziu.

Astfel, momentul începerii livrărilor primelor exemplare este și mai dificil de numit, şi poate pentru prima dată în istorie se va înregistra faptul că un număr de clienţi îşi vor primi maşina după 6-7 ani de la comandă!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?