in , ,

Câştigă un Hyundai Elantra cu Orange şi Hyundai

Orange şi Hyundai te provoacă să vezi cât de bun eşti la fotbal. Participă la cel mai îndrăgit concurs de fotbal de la Orange “Ghiceşte scorul şi câştigă”

2

Această ediţie a Campionatului European de Fotbal va avea loc în ţara lui Dumas şi Napoleon, a modei şi a parfumurilor rafinate, locul unde găsim cele mai fine brânzeturi şi vinuri – Franţa.

Cine va reuşi să devină campioană europeană în această ediţie? Te invităm la sărbătoarea fotbalului alături de Orange și Hyundai Vam pregătit premii valoroase şi ocazia să te alegi cu o maşină Hyundai Elantra. Vara asta va fi una fierbinte şi cu mult fotbal.

https://youtu.be/YFWKl14ZlkU

Concursul “Ghiceşte scorul şi câştigă” se va desfăşura în perioada 31 mai  – 10 iulie, iar în total, vor fi 51 de meciuri și 4 săptămâni de joc.

Mai multe detalii depre joc și regulele acestuia le găsesiți aici

Invităm microbiștii în Oraselul sportiv din scuarul Teatrului de Opera și Balet.

Din 10 iunie, în fiecare seară fanii mai multor echipe vor sta cu sufletul la gură pentru a afla, care totuși va fi scorul meciului mult așteptat.

Vezi şi: UEFA EURO 2016: Hyundai invită microbiştii în scuarul Teatrului de Operă şi Balet

Transmisiunea directă a meciurilor va avea loc în scuarul Teatrului de Operă și Balet. Deschiderea va fi pe data de 10 iunie, la ora 20:00.

P.