in ,

Cea mai iubită maşină a femeilor din anul 2017 este Hyundai Ioniq

Marele câştigător al concursului “Automobilul anului pentru femei”, ediţia din 2017, este hatchback-ul Hyundai Ioniq. Acelaşi model a ocupat poziţia de frunte la categoria “cel mai bun automobil “verde” (ecologic)”.

Autonomous IONIQ concept CES 2017 1

Amintim că mașina a fost prezentată publicului anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Geneva şi este oferită simultan în trei versiuni: hibridă, cu posibilitatea de reîncărcare de la o priză casnică (plug-in hybrid) şi de asemenea cu un propulsor complet electric.

Pentru ușurarea votului, toate cele trei modificări au fost considerate ca fiind una.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

15.12 IONIQ Good Design Awards new

De menţionat că lupta pentru titlul de “cea mai bună mașină a anului pentru femei” s-a dat între 60 de maşini din șase categorii: SUV-uri, pentru familie, bugetare, ecologice, sport și de clasă premium, toate alese dintr-un total de 420!

Modelele câştigătoare în toate categoriile au fost selectate de către un juriu format din 25 de membri, originari din 20 de ţări diferite.

Iată şi lista câştigătorilor pe categorii:

Femeile au fost rugate să aleagă câştigătorul şi într-o categorie a “Maşinii de vis”, una care nu este inclusă în concursul general. Majoritatea dintre ele au preferat să aibă în posesie un McLaren 720S, ales dintre maşini ca Aston Martin Rapide S, Aston Martin DB11, Maserati Levante, Ferrari Portofino şi Ferrari GTC4Lusso.

Vezi ce model de maşină a câştigat concursul anul trecut: Şi-au ales iubitul. Iată care este cel mai bun automobil al anului 2016 în viziunea femeilor