in

Cel mai neghiob hoţ de maşini? Iată cum s-a dat de gol după ce a furat un Ferrari

Poliţia Statelor Unite ale Americii l-a reţinut pe un bărbat care a furat un supercar marca Ferrari atunci când nu a avut bani pentru a-l alimenta.

stolen ferrari e1497391497565

Vezi şi: (video) Doi hoţi au furat un Dodge Charger Hellcat dintr-un salon auto. Iată cum au acţionat

Rocky Jimenez, în vârstă de 36 de ani, a furat maşina scumpă din oraşul San Rafael, statul California. Acesta a fost arestat în acelaşi oraş după ce forţele de ordine au primit mai multe mesaje despre comportamentul suspect al şoferului într-o staţie PECO.

Pentru că i s-a terminat carburantul, s-a apropiat de câteva persoane pentru a le cere bani pentru benzină. Unii oameni l-au ajutat, iar pentru că se grăbea, în timp ce alimenta, s-a observat că acesta a şi vărsat o cantitate mică de carburant peste maşină.

Vezi şi: Dintr-un sat din Rusia s-a furat un Rolls-Royce. Hoţii au cheltuit doar 28 de euro pentru a face asta

Nu a durat mult până când un echipaj de poliţie a sosit la faţa locului. Fiind interogat, Jimenez a spus că maşina îi aparţie şi ar fi luat-o recent dintr-un service, acolo unde a stat doi ani. În cadrul percheziţiei corporale s-au găsit chei de la două maşini Ferrari, însă nu avea niciun document asupra acestora.

Evident, poliţiştii nu l-au crezut pe cuvânt şi au contactat dealerul local Ferrari pentru a afla informaţii. Într-un final angajaţii salonului auto au confirmat că li s-a furat un Ferrari 488 GTB de culoare roşie, în valoare de 245.000 de dolari.

Vezi şi: Incredibil. Un tânăr de 22 de ani a furat un Porsche în valoare de 1.700.000 de dolari

Sursă: CBS